Σάουθγκεϊτ: «Είμαστε σε καλή θέση»

Στη καλή θέση που βρίσκεται η ομάδα του αναφέρθηκε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά την λευκή ισοπαλία της Αγγλίας με τις ΗΠΑ.

Στη καλή θέση που βρίσκεται η ομάδα του αναφέρθηκε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά το τέλος του αγώνα της Αγγλίας με τις ΗΠΑ. Τα «Τρία Λιοντάρια» έφεραν λευκή ισοπαλία με τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι στη πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς και είναι με το ένα πόδι στη φάση των «16».

Εκεί στάθηκε και ο τεχνικός της Αγγλίας, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ότι εκτός από τη πρόκριση οι παίχτες του θέλουν και τη πρώτη θέση, η οποία είναι στο χέρι τους. «Είμαστε σε καλή θέση. Έχουμε λίγο ακόμα για να προκριθούμε».

«Έχουμε όμως και την ευκαιρία να κερδίσουμε τον όμιλο. Οι παίχτες ήταν απογοητευμένοι μετά τον αγώνα και εγώ τους είπα, ότι δεν πρόκειται να είναι αυτή η κατάσταση στις επόμενες μέρες. Πιστεύω ότι θα δείξουν ένα άλλο πρόσωπο και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια».

Παράλληλα ο 52χρονος τεχνικός επαίνεσε την εμφάνιση των δύο κεντρικών αμυντικών της ομάδας, Χάρι Μαγκουάιρ και Τζον Στόουνς. «Οι δύο κεντρικοί μας αμυντικοί ήταν καταπληκτικοί με τη μπάλα».

«Το να παίζεις με τόση ψυχραιμία ενάντια σε τέτοια πίεση που έβαζαν οι παίχτες των ΗΠΑ είναι απίστευτα δύσκολο. Και μόνο όταν έχει δύο παίχτες όπως εμείς, εκτιμάς την ένταση του παιχνιδιού που μπορούν να πάρουν».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Γουίλ Φέρελ σε Ράμσντεϊλ: «Ξέρω που μένεις, θα αφήσω στην πόρτα σου μια σακούλα γεμάτη σκ@@

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!