Σάουθγκεϊτ: «Υπάρχει αρκετό ταλέντο στην αποστολή»

Ενθουσιασμένος με την τελική αποστολή της εθνικής Αγγλίας είναι ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο σε αυτή.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε την τελική αποστολή της εθνικής Αγγλίας, η οποία θα ταξιδέψει στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μέσα σε αυτούς είναι και ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ. Λόγω των κακών του εμφανίσεων η απόφαση αυτή σήκωσε αρκετή συζήτηση, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι ο Φικάγιο Τομόρι, που αγωνίζεται στη Μίλαν θα ήταν καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Ο τεχνικός των «Τριών Λιονταριών» όμως έδειξε ξανά την υποστήριξή του στον κεντρικό αμυντικό της Γιουνάιτεντ. «Δε πιστεύουμε ότι οι νέοι (αμυντικοί) έχουν βάλει αρκετή πίεση στους παλιούς για να τους διώξουν. Ναι είμαι σίγουρος ότι ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι ένας εκ των καλύτερων αμυντικών μας».

Παράλληλα αναφέρθηκε γενικότερα στην δυσκολία ενός προπονητή να πρέπει να μπει στη δύσκολη θέση, να ανακοινώσει σε έναν παίχτη πως «κόπηκε», αλλά και για τον ενθουσιασμό που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις τάξεις της Αγγλίας.

«Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Κάλουμ (Γουίλσον). Προτεραιότητά μου είναι οι δύσκολες συζητήσεις και τα άσχημα νέα και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Λίγες καταστάεις είναι πιο δύσκολες στο ποδόσφαιρο από αυτή. Η φύση αυτών των συζητήσεων καλών ή κακών, σου θυμίζουν τι σημαίνει για έναν παίχτη να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, γι’ αυτό είμαι πολύ προσεκτικός. Είναι μια καλή μέρα, αλλά θα χρειαστεί επίσης να απογοητεύσω μερικούς».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γκρούπ. Πιστεύουμε ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε καλύτερα από όλους. Πρέπει να είμαστε ρευστοί, προσαρμοστικοί και έτοιμοι για οτιδήποτε. Παρακολουθώντας τους αγώνες, να εξελίσσονται πάντα σε ενδιαφέρει, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τους τραυματισμούς. Έχουμε ήδη χτυπηθεί από αυτό και πρέπει να προσαρμοστούμε», ανέφερε ο 52χρονος.