Σμιθ: “Η καλύτερη ομάδα κέρδισε”

Η Λέστερ γνώρισε την ήττα με 0-3 από την Λίβερπουλ και ο υπηρεσιακός τεχνικός της, Ντιν Σμιθ, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Ο 52χρονος Βρετανός, Ντιν Σμιθ, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Λίβερπουλ στο χθεσινό παιχνίδι στο Κινγκ Πάουερ. Τα περιθώρια στενεύουν για την Λέστερ καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 30 βαθμούς.

“Ήταν μία δύσκολη βραδιά. Η καλύτερη ομάδα κέρδισε. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Αλλά το κυριότερο, είναι κορυφαίοι αθλητές. Νομίζω πως τους κοντράραμε για 30 λεπτά, μέχρι το πρώτο γκολ.

Το σχέδιο παιχνιδιού μας ήταν να κρατήσουμε την μπάλα μπροστά και νόμιζα ότι το κάναμε πολύ καλά, αλλά, μετά από 30 λεπτά, ο τερματοφύλακας έστειλρ μια μεγάλη μπαλιά πάνω από την τετράδα και σκόραραν από αυτό“, πρόσθεσε ο Σμιθ.

“Ο τρόπος που δεχθήκαμε τα γκολ εδώ και έξι παιχνίδια είναι απογοητευτικός. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Δυστυχώς πηγαίνουμε πίσω και είμαστε λίγο στατικοί μετά από αυτό.

Προφανώς, ο αντίπαλος ανέβασε λίγο το παιχνίδι της και σκόραρε ένα δεύτερο. Τους δώσαμε το δεύτερο γκολ σχεδόν απευθείας από την έναρξη του ημιχρόνου. Αυτό είναι το απογοητευτικό που δεν σκεφτόμασταν καθαρά υπό πίεση εκεί. Αυτό μας απογοήτευσε κατά καιρούς”.