Σο: «Αυτή η σεζόν είναι μία νέα αρχή»

Ο Λουκ Σο σε δηλώσεις του μίλησε για τους στόχους της νέας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για το τι χρειάζεται για να επιτευχθούν φέτος.

Ο Σο αναγνωρίζει πως η Γιουνάιτεντ έκανε μία από τις χειρότερες σεζόν της πέρυσι και φέτος πρέπει να πάει για μία καινούρια αρχή, με τον νέο της προπονητή, Έρικ τεν Χαχ και τις τρεις -μέχρι στιγμής- προσθήκες της (Μαλάσια, Έρικσεν και Λισάντρο Μαρτίνεζ).

Ο Σο κοιτάει μπροστά ενόψει της νέας σεζόν και προέτρεψε τους συμπαίκτες του να προσφέρουν πιο σταθερές εμφανίσεις. Ο αριστερός μπακ προσδιόρισε επίσης το εναρκτήριο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ εναντίον της Μπράιτον ως κάτι που πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί.

«Η περασμένη σεζόν ήταν πολύ απογοητευτική, όχι μόνο ως ομάδα αλλά και ατομικά για μένα», είπε ο Σο στα μέσα ενημέρωσης της Γιουνάιτεντ.

«Δεν ήταν αυτό που περίμενε ο κόσμος ή αυτό που περίμενα εγώ και νομίζω ότι αυτή η σεζόν είναι μια άλλη νέα αρχή. Τώρα είναι καιρός να διατηρήσω τη συνέπεια και να διατηρήσω υψηλότερα επίπεδα απόδοσης βδομάδα παρά βδομάδα, για την οποία μίλησα με τον προπονητή και είναι αυτό που θέλει».

«Πιστεύω ότι πρέπει να προσέξετε αυτόν τον αγώνα με την Μπράιτον [ήδη] γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι που έρχεται. Τώρα, όλα έχουν να κάνουν με την προετοιμασία της φυσικής κατάστασης και την ώρα του αγώνα και προφανώς την κατανόηση του τι θέλει ο προπονητής στο γήπεδο. Πρόκειται να τα συγκεντρώσουμε όλα αυτά και να βεβαιωθούμε ότι είμαστε 100 τοις εκατό στα καλύτερά μας όταν έρθει το πρώτο παιχνίδι γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό», ολοκλήρωσε ο Άγγλος διεθνής.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!