«Στήριξη στην ομάδα» δήλωσε ο Αρτέτα μετά τον αποκλεισμό

Την στήριξη του στην Άρσεναλ δήλωσε ο Μικέλ Αρτέτα μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου.

Η Άρσεναλ γνώρισε εχθές έναν οδυνηρό αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Μικέλ Αρτέτα να ζητάει την αγάπη και την στήριξη του κόσμου για την ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Θα ήθελα να είχα τις σωστές λέξεις για να πω στους παίκτες για να τους κάνω να νιώσουν καλύτερα. Αυτό που θα κάνω – και όλο το προπονητικό επιτελείο επίσης – είναι να είμαι κοντά στους παίκτες, Αισθάνομαι τόσο ευγνώμων που είμαι ο προπονητής και δουλεύω μαζί τους κάθε μέρα.

Δεν έχουμε παίξει σε αυτόν τη διοργάνωση εδώ και επτά χρόνια και δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το στάδιο εδώ και 14 χρόνια Υπάρχει ένας λόγος γι’ αυτό. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα γρήγορα, υπερβολικά γρήγορα, σε μια σεζόν. Νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα και την ποιότητα να είμαστε στα ημιτελικά επειδή οι διαφορές είναι πολύ μικρές.

Αυτές οι διαφορές προέρχονται από κάτι άλλο που ίσως δεν έχουμε ακόμα. Πρέπει να το μάθουμε. Όταν κοιτάς πίσω ιστορικά, άλλες ομάδες χρειάστηκε επτά, οκτώ ή δέκα χρόνια γι’ αυτό. Σήμερα, αυτό σίγουρα δε θα μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα.

Αυτό που χρειάζεται να κάνω είναι να βρίσκομαι δίπλα τους και να τους δίνω υποστήριξη και την αγάπη μας και πρέπει να το σηκώσουμε επειδή το Σάββατο έχουμε ένα μεγάλο, μεγάλο παιχνίδι, Παίζουμε ακόμα για το πρωτάθλημα, το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα και το θέλουμε πολύ . Πρέπει τώρα να δείξουμε ότι είμαστε ικανοί να ανατρέψουμε την κατάσταση».


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Μάατσεν & Σάντσο: Aπό παραγκωνισμένοι στην Πρέμιερ Λιγκ, στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!