Στιβ Κούπερ: «Πρέπει να κάνουμε και άλλες προσθήκες»

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ έχασε στη πρώτη αγωνιστική από τη Νιούκαστλ και στις δηλώσεις του ο Ουαλός ανέφερε πως θέλει και άλλες μεταγραφές.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ έχασε στη πρώτη αγωνιστική από τη Νιούκαστλ (0-2) και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις μεταγραφές που θέλουν χρόνο και στις προσθήκες που ενδέχεται να γίνουν. Η Νότιγχαμ στην επιστροφή της στη Πρέμιερ Λιγκ δεν ξεκίνησε με το καλύτερο δυνατό τρόπο, χάνοντας από τις «Καρακάξες», με τον Φαμπιάν Σαρ και τον Κάλουμ Γουίλσον να σκοράρουν για την ομάδα του Έντι Χάου.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook!

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής των «Κόκκινων» σχολίασε πως η ομάδα του θέλει χρόνο να προσαρμοστεί, λόγω των πολλών μεταγραφών, αλλά και ότι μπορεί να υπάρξουν και άλλες προσθήκες μέχρι τη τελευταία μέρα των μεταγραφών.

«Πάντα εμπρόκειτο να γίνουν πολλές αλλαγές λόγω της σύνθεσης της περσινής ομάδας, όσον αφορά τους δανεισμούς, τους παίχτες που έφυγαν, τα συμβόλαια, κλπ», ανέφερε ο Ουαλός.

«Προετοιμαζόμασταν για αυτό, πάντα ξέραμε ότι θα ήταν ένα καλοκαίρι με πολλές αλλαγές. Συνεχίζουμε τη προσπάθεια να τα συνδυάσουμε όλα και να είμαστε η ομάδα που θέλουμε να είμαστε. Φυσικά θα χρειαστεί να κάνουμε και άλλες προσθήκες, να μεγαλώσουμε την ομάδα, για να πιστέψουμε σε αυτό που είμαστε».

«Νιώσαμε ότι ο πρώτος μας αγώνας στη Πρέμιερ Λιγκ, χρειαστήκαμε, να μάθουμε γρήγορα, αλλά κολλήσαμε στο πλάνο. Θα πάμε πίσω στο προπονητικό και θα κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Μίλησαν οι έδρες! [vid]