Στο πλευρό του Μεντί ο Βινίσιους

Ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης στήριξε τον Μπέντζαμιν Μεντί μετά την αθώωση του Γάλλου αριστερού μπακ για τις κατηγορίες περί βιασμού.

Ο Μεντί αθωώθηκε σε δύο ακόμα υποθέσεις που βρισκόταν κατηγορούμενος για βιασμό από το Βασιλικό Δικαστήριο του Τσέστερ. Ο Βραζιλιάνος άσσος της Ρεάλ θέλησε να δείξει την στήριξή του στον Γάλλο, δηλώνοντας: “Λυπάμαι για όσα πέρασες Μπέντζαμιν. Έχασες δύο χρόνια από την καριέρα σου.

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο από την όλη κατάσταση. Τι γίνεται με την ψυχική φθορά; Σίγουρα η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Η κουλτούρα της καταστροφής διάσημων έχει ακόμα ένα θύμα. Μέχρι πότε θα κατηγορούμαστε και μετά θα καταδικαζόμαστε χωρίς το δικαίωμα για υπεράσπιση;

Τα fake news φτιάχνονται και διαδίδονται χωρίς να ελέγχονται δεδομένα (κάτι που διαπίστωσα πολύ σε αυτές τις διακοπές) και τα πράγματα μόνο χειροτερεύουν.

Η υπευθυνότητα είναι το λιγότερο που χρειάζεται για έναν επαγγελματία αλλά στις μέρες μας η σοβαρή δουλειά έχει γίνει εξαίρεση. Δεν υπάρχουν όρια προκειμένου να πάρουν περισσότερα κλικς και απήχηση. Η ερώτησή μου είναι, τι θα γίνει για να αποκατασταθεί η ζημιά;”

Ο νεαρός άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης στήριξε τον Μεντί μετά τους Μέμφις Ντεπάι και Πολ Πογκμπά που δήλωσαν δημόσια τη στήριξή τους στον Γάλλο αμυντικό.