Συγκλονίζει ο Πάμπλο Μάρι – «Είδα άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά μου»

Άκρως τρομακτική ήταν η στιγμή της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης για τον Πάμπλο Μάρι, ο οποίος, σώθηκε από θαύμα.

Για τις δραματικές στιγμές της επίθεσης μίλησε ο Πάμπλο Μάρι, όντας, πλέον, σώος και αβλαβής μέσα από το νοσοκομείο.

Ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, που αγωνίζεται ως δανεικός στην ιταλική Μόντσα, βρέθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας σε εμπορικό κέντρο κοντά στο Μιλάνο.

Ξαφνικά, ένας 46χρονος άνδρας εμφανίστηκε και άρχισε να μαχαιρώνει όποιον έβλεπε μπροστά του, μεταξύ αυτών και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, με αποτέλεσμα να τραυματίσει πέντε ανθρώπους, αφαιρώντας την ζωή από έναν.

Αρκετές ώρες μετά το τραυματικό περιστατικό, ο Πάμπλο Μάρι, που υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση σε δύο μύες της πλάτης του, μίλησε για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε.

«Ήμουν τυχερός. Είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά μου. Ήμουν με το καρότσι του μωρού μου και ένιωσα βασανιστικό πόνο στην πλάτη μου. Μετά είδα αυτόν τον άντρα να μαχαιρώνει έναν άνθρωπο στο λαιμό, μπροστά μου,» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως ανακοίνωσε η Μόντσα, ο 29χρονος θα πάρει εξιτήριο σε δύο με τρεις μέρες, ενώ, πρόκειται να απουσιάσει από τα γήπεδα για περίπου τρεις μήνες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τους γιατρούς που πραγματοποίησαν την επέμβαση, το ύψος του Πάμπλο Μάρι (1,93 μέτρα) αποδείχθηκε σωτήριο για τον ίδιο.

Τέλος, όσον αφορά τον δράστη που έχει ταυτοποιηθεί, δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη τα κίνητρα του, αν και, γίνεται λόγος για ένα άτομα με ψυχική αστάθεια.