Συμφωνία Εστεβάο-Τσέλσι, οι τέσσερις που χαιρετούν «σίγουρα» και ο Χάτσινσον

Η Τσέλσι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Εστεβάο και τους εκπροσώπους του ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για το μέλλον του Ομάρι Χάτσινσον.

Η Τσέλσι έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Γουίλιαν Εστεβάο και τους εκπροσώπους του για να συνεχίσει ο Βραζιλιάνος την καριέρα του στην Τσέλσι. Οι «Μπλε» στρέφονται ξανά στις συζητήσεις με την Παλμέιρας που είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας και προσπαθούν να κλείσουν την καλύτερη για αυτούς οικονομική συμφωνία.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η πρώτη επίσημη πρόταση της Τσέλσι αναμένεται να είναι στα 32 εκατομμύρια ευρώ + μπόνους τα οποία εφόσον επιτευχθούν θα βάλουν στα ταμεία της πρωταθλήτριας Βραζιλίας άλλα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη η Τσέλσι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Ομάρι Χάτσινσον που ήταν εντυπωσιακός φέτος με την Ίπσουιτς. Για τον Χάτσινσον υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Αγγλία (με πρώτη την Ίπσουιτς) αλλά και από τη Γερμανία και την Ολλανδία. Το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός ώστε να έχει εγγυημένο αγωνιστικό χρόνο.

Τέλος, πολύ δύσκολα θα δούμε ξανά τον Αρμάντο Μπρόγια σε παιχνίδι της Τσέλσι, ενώ το ίδιο ισχύει για τους Ρομέλου Λουκάκου και Ίαν Μάατσεν, με τον Χακίμ Ζιγιές να πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής της Γαλατάσαραϊ.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Το πλάνο τίθεται σε εφαρμογή σύμφωνα με τον Μπόελι