Συνελήφθη ο οπαδός της Λίβερπουλ που εξόργισε τον Κλοπ

Η αστυνομία του Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως συνέλαβε τον οπαδό της Λίβερπουλ που εισέβαλε στο γήπεδο και… τα άκουσε από τον Κλοπ και κινδυνεύει μάλιστα με ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών του έβδομου γκολ ένας οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει και αυτός μαζί με τους παίκτες της Λίβερπουλ και έπεσε πάνω στον Ρόμπερτσον και τον Τζόουνς με αποτέλεσμα να τα …ακούσει από τον Κλοπ κατά την απομάκρυνση του από το γήπεδο.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Ο οπαδός της Λίβερπουλ διέσχισε όλο το γήπεδο και με το που έφτασε κοντά στους παίκτες των γηπεδούχων, που ήταν μια αγκαλιά και πανηγύριζαν το τελευταίο τους γκολ, γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει στα πόδια του Ρόμπερτσον και του Τζόουνς.

Οι δύο παίκτες φαίνεται αρχικά να φοβήθηκαν κάποιο τραυματισμό καθώς έσκυψαν και έπιασαν τον αστράγαλο τους και στην συνέχεια σηκώθηκαν και κοιτούσαν τον οπαδό της ομάδας τους αμήχανα.

Ο Κλοπ όμως δεν ήταν τόσο ήρεμος και όταν ο υποστηρικτής των «Reds» πέρασε από μπροστά του συνοδεία των σεκιούριτι που τον απομάκρυναν από το γήπεδο και τον αγωνιστικό χώρο, έφτασε στην πλάγια γραμμή και άρχισε να του φωνάζει. Δεν άρεσε καθόλου στον Γερμανό το γεγονός αυτό από ότι καταλάβαμε παρόλο που οι δύο παίκτες του δεν έπαθαν κάποια ζημιά.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι ο συγκεκριμένος οπαδός συνελήφθη και κατηγορείται με είσοδο στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια, κάτι που μπορεί να επιφέρει ποινή ισόβιου αποκλεισμού από όλα τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Λίβερπουλ: Φιρμίνο και άλλοι τρεις, αποχωρούν το καλοκαίρι