Τεν Χαγ: «Είναι απογοητευτικό το ξεκίνημα της σεζόν, καταλαβαίνω τους φιλάθλους μας»

Ο Τεν Χαγ ήταν απογοητευμένος και δικαιολόγησε τις αποδοκιμασίες του κοινό στο Ολντ Τράφορντ μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Κρίσταλ Πάλας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει… ιστορικά κακό ξεκίνημα για άλλη μία χρονιά, έχοντας 9 βαθμούς μετά από 7 αγώνες και έχοντας 7-11 τέρματα. Η εντός έδρας ήττα από την Πάλας μεγάλωσε την γκρίνια που ήδη υπήρχε στο Μάντσεστερ και πλέον ο Ολλανδός βρίσκεται σε… αναμμένα κάρβουνα.

«Δεχθήκαμε μόλις τρεις ευκαιρίες, όλες από στημένες φάσεις, σε ολόκληρο το παιχνίδι. Στη συνέχεια καταφέραμε να βρεθούμε στους σωστούς χώρους, αλλά οι τελικές αποφάσεις μας ήταν απογοητευτικές. Έχουμε μόνο τους εαυτούς μας να κατηγορούμε για αυτό», δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο «Όλντ Τράφορντ».

«Καταλαβαίνω τις αποδοκιμασίες. Με όλο τον σεβασμό, όταν παίζεις με την Κρίσταλ Πάλας πρέπει να παίρνεις τη νίκη. Φυσικά είμαστε προβληματισμένοι, πρέπει να γίνουμε πιο συνεπείς, πρέπει να φτιάξουμε σερί νικών. Μπορώ να σας δώσω λόγους για τους οποίους ήρθε η ήττα, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

«Είναι απογοητευτικό το ξεκίνημα της σεζόν για όλους μας. Ειδικά για τους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ αλλά και για όλους εμάς στην ομάδα. Καταλαβαίνω τις αποδοκιμασίες των οπαδών μας.

Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί και να σιγουρευτούμε ότι θα υπάρξει βελτίωση άμεσα», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Γιουνάιτεντ.