Τεν Χαγ: «Η Γιουνάιτεντ μου είπε ότι μίλησε με τον Τούχελ, αλλά επέλεξε τον καλύτερο προπονητή»

Ο Έρικ Τεν Χαγ σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε τις συζητήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τούχελ και άλλους προπονητές, καθώς και ότι τελικά κατέληξαν πως θα παραμείνουν με τον ίδιο στο τιμόνι της ομάδας, αρκεί να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μου είπε ότι μίλησε με τον Τούχελ, ναι. Μίλησαν με διάφορους υποψήφιους. Μου είπαν ότι στο τέλος συμπέραναν ότι έχουν ήδη τον καλύτερο προπονητή, οπότε… αυτό είναι όλο» τόνισε αρχικά στο «NosStudio», προτού συμπληρώσει.

«Πρέπει ακόμα να βρούμε συμφωνία για το νέο συμβόλαιο. Αυτό δεν γίνεται εύκολα, θα πρέπει ακόμα να μιλήσουμε για αυτό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέταξε στην Ίμπιζα για να μου πει ότι θα επέλεγαν έμενα. Έτσι μου αναστάτωσαν τις διακοπές, ξαφνικά στάθηκαν στο κατώφλι μου».

«Η INEOS είναι καινούργια στο ποδόσφαιρο, οπότε είναι φυσιολογικό να πάρει το χρόνο της και να σκεφτεί τη σεζόν και στην Αγγλία επιτρέπεται. Βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις με την Γιουνάιτεντ για νέο συμβόλαιο οπότε είναι αλήθεια. Έχουμε ακόμα συζητήσεις μέχρι να συμφωνήσουμε».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Σάουθγκεϊτ: «Καλό για εμάς το ότι χρειάστηκε να υποφέρουμε χωρίς τη μπάλα»