Τεν Χαγ: “Το άξιζε η Νιούκαστλ, το ήξερα ότι ήθελε εκδίκηση”

Ο Έρικ Τεν Χαγ μίλησε μετά την δίκαιη ήττα της ομάδας του από τη Νιούκαστλ, με τους “Μπέμπηδες”να μετρούν τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς μάλιστα να σκοράρουν.

Η Νιούκαστλ ήταν ισοπεδωτική απέναντι στην ομάδα του Τεν Χαγ και το τελικό 2-0 ήταν φυσικό επακόλουθο και της πολύ κακής εμφάνισης των “Κόκκινων Διαβόλων” στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.

“Νομίζω πως το άξιζαν”, είπε ο Τεν Χαγ μιλώντας στο BBC. “Ήταν πιο αφοσιωμένοι και πιο παθιασμένοι για να σκοράρουν αλλά και να αμυνθούν, κάτι που έκαναν καλά. Είχαμε τους χώρους και τις ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε”.

“Ο Ντε Χέα είχε μία σπουδαία επέμβαση, έκαναν πολλά σουτ από την περιοχή αλλά τα μπλοκάραμε. Αλλά πρέπει να τους σταματήσεις πριν έρθουν στο τελευταίο τρίτο. Τους μπλόκαραν, αλλά το θέμα είναι να σταματήσεις το πρόβλημα από την πηγή”.

Έπειτα, πρόσθεσε: “Όχι, τα παιχνίδια του κυπέλλου δεν επηρεάζουν το πρωτάθλημα. Πάντα βλέπω την ανάγκη για νέες ιστορίες. Πρέπει να δεις ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να έρθεις εδώ και ήξερα ότι ήθελαν εκδίκηση”.

“Πρέπει να δείξεις την ίδια αφοσίωση, θέληση και πάθος με τον αντίπαλο. Δεν το κάναμε και σκοτωθήκαμε. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε. Αυτό έχουμε δείξει μέχρι στιγμής στη σεζόν”.