Θολό το τοπίο για τον Έντερσον

Θολό το τοπίο παραμένει στο Μάντσεστερ σε ότι αφορά το μέλλον του Έντερσον στη Σίτι.

Το μέλλον του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Έντερσον έχει αποτελέσει αντικείμενο εικασιών από τις τελευταίες εβδομάδες της περασμένης σεζόν. Διάφορα ρεπορτάζ την περασμένη εβδομάδα, ανέφεραν ότι έχει φτάσει σε συμφωνία με την Αλ Νασρ.

Την άνοιξη φαινόταν ότι ήταν έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά αυτό έγινε πιο αμφίβολο καθώς πλησίαζε το τέλος της σεζόν. Πηγές κοντά στον Έντερσον ότι ο Βραζιλιάνος άλλαξε γνώμη και ότι ήταν έτοιμος να κάνει τη μετακίνηση στη Μέση Ανατολή εκείνη την περίοδο. Κάθε εβδομάδα προκύπτουν νέες αναφορές για το μέλλον του. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει εξετάσει την αγορά τερματοφυλάκων, αν και αυτό οφειλόταν κυρίως στην αβεβαιότητα γύρω από την κατάσταση του Νο 2, Στέφαν Ορτέγκα.

Μάλιστα, η Σίτι είχε φτάσει σε συμφωνία με έναν τερματοφύλακα να έρθει και να είναι ο αναπληρωματικός εάν ο Ορτέγκα έφευγε, αλλά τελικά ο Γερμανός υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με το Athletic στη Σίτι δεν αναμένουν να χρειαστεί να προχωρήσουν σε μεγάλες αλλαγές αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων των Ντε Μπρούινε και Έντερσον, καθώς και του Μπερνάρντο Σίλβα, αλλά σίγουρα χρειάζεται κάποια σαφήνεια γύρω από το μέλλον του βασικού τερματοφύλακα των «Πολιτών».


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Πήρε Ντέλαπ η Ίπσουιτς, πολύ κοντά και σε Φίλοτζιν!