Τι γίνεται με το μέλλον του Ζοάο Κανσέλο;

Η Πορτογαλία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του EURO 2024 και η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε διεργασίες για το μέλλον του Ζοάο Κανσέλο.

Ο Ζοάο Κανσέλο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Πορτογαλίας και σε λίγες μέρες θα κληθεί να συνεργαστεί με τη Σίτι ώστε να βρεθεί μία λύση για το μέλλον του. Το ενδιαφέρον από τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας είναι τεράστιο με την Αλ Αχλί και την Αλ Ετιφάκ να έχουν ήδη κάνει διερευνητικές επαφές με τους εκπροσώπους του Κανσέλο.

Η Γιουβέντους και η Ίντερ έχουν εκφράσει κι εκείνες με τη σειρά τους το ενδιαφέρον τους στο περιβάλλον του Πορτογάλου όμως για τον ίδιο προτεραιότητα αποτελεί η επιστροφή στην Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει προφορικό προσύμφωνο.

Οι «Μπλαουγκράνα» δεν μπορούν να προχωρήσουν στη μόνιμη μεταγραφή του Κανσέλο καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Financial Fair Play. Σύμφωνα με τον Ρομάνο, η τιμή που έχει ορίσει η Σίτι ανέρχεται στα 25-30 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που οι ομάδες από τη Σαουδική Αραβία μπορούν σίγουρα να ικανοποιήσουν, σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές ομάδες που θα καταθέσουν χαμηλότερες οικονομικά προσφορές.

Εν κατακλείδι, η παραμονή του στην Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται απίθανη, με τον ίδιο να προτιμάει την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, εάν βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ των «Πολιτών» και της ομάδας της Καταλονίας.

Αυτή τη στιγμή μοιάζει πιθανότερο να είναι το επόμενο μεγάλο όνομα που θα εγκαταλείψει την Ευρώπη για τη λίγκα της Σαουδικής Αραβίας.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Στην Ισπανία το επόμενο βήμα του Ντόνι φαν Ντε Μπέεκ