Τιάγκο Σίλβα: «Χρειάζεται χρόνος και υπομονή»!

Το τεράστιο μεταγραφικό ντεμαράζ της Τσέλσι θα βελτιώσει την ποιότητα της ομάδας ωστόσο χρειάζεται χρόνος και υπομονή, δήλωσε ο Τιάγκο Σίλβα.

Υπάρχουν φόβοι ότι μια μεγάλη ομάδα γεμάτη με νέους παίκτες, δύσκολα, θα μπορούσε να φερει επιτυχίες αναλογικά με τα μεγάλα συμβόλαια των «Μπλε», ύψους 600 εκατομμυρίων λιρών. Αλλά ο βετεράνος βραζιλιάνος αμυντικός, Τιάγκο Σίλβα, επιμένει ότι οι τύχες της Τσέλσι θα βελτιωθούν μόνο με υψηλό ανταγωνισμό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Ο 38χρονος αμυντικός τόνισε: «Το γεγονός ότι παίζεις για την Τσέλσι σημαίνει ότι υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες και νομίζω ότι το τεχνικό επίπεδο αυξάνεται όλο και περισσότερο επειδή υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και ενθουσιασμός και ο αγώνας για κάθε θέση μέσα στην ομάδα αυξάνεται».

«Νομίζω ότι ο μόνος νικητής εδώ είναι η Τσέλσι, δείχνοντας ότι είναι ένας σύλλογος με σπουδαίους παίκτες. Στο γήπεδο, όποιος κι αν ξεκινήσει βασικός, θα δικαιώσει τον σύλλογο».

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Ντόρτμουντ στο Champions League, έχοντας αναγκαστεί να αφήσει μια «χούφτα» αστέρια της πρώτης ομάδας, εκτός της λίστας συμμετοχών στη διοργάνωση.

Η Τσέλσι «τρέχει» ένα σερί τριών διαδοχικών ισοπαλιών, με την εμπλουτισμένη ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ να μην έχει βρει ακόμα τη συνοχή που απαιτείται, σε μια διαδικασία, που ο ίδιος ο Τιάγκο Σίλβα παραδέχτηκε ότι θα πάρει χρόνο.

«Νομίζω ότι οι νέες μεταγραφές ήταν εύστοχες και καλά μελετημένες. Φυσικά, όταν έρχονται νέοι παίκτες, η χημεία δεν είναι πάντα η καλύτερη στην αρχή – χρειάζεται χρόνος και υπομονή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο του Αγγλικού ποδοσφαίρου!