Το πιθανότερο σενάριο για το μέλλον του Μπρούνο Φερνάντες στη Γιουνάιτεντ

Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες ο Μπρούνο Φερνάντες φαίνεται ότι θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη σεζόν.

Ο Μπρούνο Φερνάντες φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να παραμείνει και την επόμενη σεζόν παρά τις φήμες περί αποχώρησης που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συναντήθηκε με τον Μπρούνο Φερνάντες την περασμένη εβδομάδα για να συζητήσουν το μέλλον του, με τον σύλλογο να ξεκαθαρίζει ότι θέλει να παραμείνει και τον μέσο να εκφράζει κι εκείνος την επιθυμία του να παραμείνει στο Όλντ Τράφορντ.

Ο Φερνάντες και οι εκπρόσωποί του συναντήθηκαν με μέλη της ηγεσίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Γιουνάιτεντ στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στο Κάρινγκτιν για μια εκτενή συζήτηση, κατά την οποία επισημάνθηκε ότι η διοίκηση υπό την ηγεσία της INEOS σκοπεύει να συνεχίσει να χτίζει γύρω από τον 29χρονο αρχηγό της ομάδας.

Ο διεθνής Πορτογάλος ζητούσε σαφήνεια σχετικά με την κατεύθυνση της Γιουνάιτεντ και εάν οι φιλοδοξίες της ταιριάζουν με τις δικές του — να είναι κεντρικό πρόσωπο σε μια ανταγωνιστική και επιτυχημένη ομάδα υπό το νέο αθλητικό καθεστώς.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Όρνσταϊν, ο Φερνάντες επιθυμεί να δει αποδείξεις ότι αυτό είναι εφικτό και αν δεν είναι ικανοποιημένος ή αν φτάσει μια μεγάλη προσφορά που η Γιουνάιτεντ έχει οικονομική ανάγκη να αποδεχτεί, η αποχώρησή του δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Aποχωρεί ο Βαράν το καλοκαίρι