Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μουέπου (pic)

Με ένα ευχαριστήριο μήνυμα ο Ενόκ Μουέπου αποχαιρέτησε άπαντες ανακοινώνοντας την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ωστόσο έδειξε πως δεν θέλει να φύγει εντελώς από το ποδόσφαιρο.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσω του eyap.gr, ο Ενόκ Μουέπου κρέμασε τα παπούτσια του, καθώς έχει ένα πρόβλημα στην καρδιά που δεν του επιτρέπει να συνεχίσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως τον συμβούλεψαν οι γιατροί. Ο πρώην μέσος της Μπράιτον, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Twitter, για την πρόωρη λήξη της καριέρας του (είναι μόλις 24 ετών):

«Ένα αγόρι από μία μικρή πόλη της Ζάμπια, ονόματι Τσαμπίσι, έχει κάποια νέα να μοιραστεί. Έμεινε δυνατός για να ακολουθήσει το όνειρό του να παίξει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο και χάρη στο Θεό έζησε το όνειρό του παίζοντας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κάποια όνειρα ωστόσο κάποτε τελειώνουν οπότε με λύπη μου ανακοινώνω την ανάγκη να κρεμάσω τα παπούτσια μου λόγω ιατρικών συμβουλών που έλαβα. Αυτό παρόλα αυτά δεν είναι το τέλος της ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο, σχεδιάζω να εμπλακώ με κάποια ιδιότητα σε αυτό.

Θα ήθελα να πάρω την ευκαιρία και να ευχαριστήσω άπαντες που με στήριξαν στο ποδοσφαιρικό μου ταξίδι, συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας μου, της οικογένειάς μου, τον ατζέντη μου, την ποδοσφαιρική ομοσπονδίας της Ζάμπια, συμπαίκτες, προπονητές και κυρίως όλους στην Μπράιτον. Θα ήθελα να πάρω την ευκαιρία και να ευχαριστήσω άπαντες που με στήριξαν στο ποδοσφαιρικό μου ταξίδι, συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας μου, της οικογένειάς μου, τον ατζέντη μου, την ποδοσφαιρική ομοσπονδίας της Ζάμπια, συμπαίκτες, προπονητές και κυρίως όλους στην Μπράιτον.

«Ενόκ ”Computer” Μουέπου»

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Γιούργκεν Κλοπ: «Δεν είμαστε στην μάχη του τίτλου»

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!