Τότεναμ & Άρσεναλ παρακολουθούν στενά τον 20χρονο «βράχο» της Σουόνσι

Η Άρσεναλ και η Τότεναμ παρακολουθούν τον κεντρικό αμυντικό της Σουόνσι, Νέιθαν Γουντ, σύμφωνα με τον «γκουρού» των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Το περασμένο καλοκαίρι η Σουόνσι απέκτησε από την Μίντλεσμπρο τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, Νέιθαν Γουντ από την αντίπαλη Μίντλεσμπρο ,ως επιλογή τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.

Γουντς Σουόνσι

Ο νεαρός διεθνής Άγγλος εντυπωσιάζει με την απόδοση του & κέρδισε γρήγορα μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του Ράσελ Μάρτιν. Ο Γουντ έχει πραγματοποιήσει 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, παίζοντας και τα 90 λεπτά σε κάθε παιχνίδι από τις 4 Φεβρουαρίου.

Όπως είναι φυσικό οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν τα βλέμματα των μεγαλύτερων ομάδων της Αγγλίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ισχυρίζεται πως οι Άρσεναλ και Τότεναμ παρακολουθούν πολύ στενά την περίπτωση του αμυντικού της Σουόνσι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ωστόσο, οι «Κύκνοι» επιθυμούν να διατηρήσουν στις τάξεις τους και θα εξετάσουν το ενδεχόμενο της επέκτασης του συμβολαίου του, για να αποτρέψουν μια πιθανή αποχώρηση. Ο Γουντ μόλις στα 20 του εντυπωσι