Τσέλσι: Έφαγε «άκυρο» για ταλέντο από την Ρωσία

Την περίπτωση ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από την Ντιναμό Μόσχας εξέτασε η Τσέλσι, με την απάντηση που έλαβε να είναι αρνητική.

Πρόκειται για τον Αρσέν Ζαχαριάν, τον οποίο, η Τσέλσι προσέγγισε χωρίς επιτυχία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ντιναμό Μόσχας, όπου και ανήκει ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, η Τσέλσι κατέθεσε προσφορά στις 25 Αυγούστου, η οποία, όπως αποδείχθηκε δεν κάλυπτε τους Ρώσους.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές βρισκόντουσαν σε προχωρημένες συζητήσεις και υπήρχε καλή θέληση, έτσι ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία, όμως ορισμένοι «τεχνικοί λόγοι» δεν το επέτρεψαν να γίνει πραγματικότητα.

Ο Ζαχαριάν αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Ντιναμό Μόσχας, με την τελευταία να μην είναι καθόλου αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του, εάν φυσικά ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι. Βέβαια για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια νεότερη προσέγγιση και όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός θα παραμείνει κάτοικος Μόσχας τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Όσον αφορά την Τσέλσι, οι «Μπλε» αναμένεται να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τον πρώην αρχηγό της Άρσεναλ να επιστρέφει στο Λονδίνο, αλλά αυτή τη φορά για διαφορετική πλευρά.