Τσέλσι: Σε συζητήσεις με την Μπόκα Τζούνιορς για τον Ανσελμίνο

Η Τσέλσι άνοιξε συζητήσεις με την Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του αμυντικού Άαρον Ανσελμίνο.

Ο 19χρονος Άαρον Ανσελμίνο, ο οποίος μπορεί επίσης να παίξει στο κέντρο, έχει παίξει μόλις 10 φορές για την πρώτη ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς μέχρι τώρα έχοντας περάσει από τις ακαδημίες του αργεντίνικου συλλόγου.

Παρά το γεγονός ότι η καριέρα του βρίσκεται σε τόσο πρώιμο στάδιο, οι εμφανίσεις του Ανσελμίνο έχουν οδηγήσει σε φήμες για ενδιαφέρον από ευρωπαϊκούς συλλόγους τους τελευταίους μήνες.

Η Τσέλσι έκανε μια κίνηση για να προλάβει κάθε πιθανό ανταγωνισμό για την υπογραφή του νεαρού, ξεκινώντας αρχικές συζητήσεις με την Μπόκα για να τον υπογράψει.

Υπάρχουν αναφορές στην Αργεντινή που υποδηλώνουν ότι η Τσέλσι έχει προσφέρει ένα ποσό ύψους 14,1 εκατομμυρίων λιρών συν επιπλέον 3,1 εκατομμύρια λίρες σε πρόσθετα. Αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Τσέλσι αλλά διαπραγματεύονται για το ποσό.

Ο Ανσελμίνο δεν είναι ο μόνος νεαρός μεταγραφικός στόχος από τη Νότια Αμερική στη λίστα τους όμως. Η αναζήτηση των καλύτερων αναδυόμενων ταλέντων στην περιοχή είναι απλώς μέρος του μοντέλου προσλήψεων της Τσέλσι.

Τον περασμένο μήνα συμφώνησαν σε μια συμφωνία αξίας έως 57 εκατομμυρίων ευρώ για τον εξτρέμ της Παλμέιρας, Γουίλιαν Εστεβάο. Ο 17χρονος θα ενταχθεί επίσημα στην ομάδα το επόμενο καλοκαίρι, αφού κλείσει τα 18.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Το μήνυμα του Πάλμερ μέσω των social media (pic)