Βάζει φρένο στις ελπίδες της Τσέλσι για Κουλιμπαλί η Νάπολι

Τσέλσι και Γιουβέντους έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Κουλιμπαλί και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας τους έβαλε… φρένο για τις όποιες ελπίδες.

Η Τσέλσι και η Γιουβέντους έχουν στη λίστα τους για το κέντρο της άμυνας, τον Καλιντού Κουλιμπαλί. Και οι δύο ομάδες όμως έχουν μείνει στο ενδιαφέρον, χωρίς να έχουν κάνει καμία επίσημη πρόταση. Παρόλα αυτά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έβαλε φρένο στις όποιες ελπίδες.

Συγκεκριμένα, ο Κρίστιαν Τζιαντούλι δήλωσε πως ο Σενεγαλέζος δεν πωλείται, καθώς είναι παίχτης κλειδί για την ομάδα. «Ο Κουλιμπαλί είναι παίχτης κλειδί για εμάς. Δεν υπάρχει καμία προσφορά από καμία ομάδα», ανέφερε.

«Του προσφέραμε νέο συμβόλαιο για έξι εκατομμύρια ευρώ το χρόνο συν τα μπόνους. Τα 60 εκατομμύρια είναι τεράστια πρόταση και ο Κουλιμπαλί τα αξίζει όλα. Δε χρειάζεται να πούμε πως δεν τον πουλάμε στη Γιουβέντους, επειδή τον θεωρούμε ανέγγιχτο», πρόσθεσε.

Μπορεί στις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ιταλικής ομάδας να αναφέρθηκε μόνο το όνομα της Γιουβέντους, αλλά προφανώς αυτή η δήλωση αφορούσε και τους «Μπλε». Ο Τόμας Τούχελ έχει ζητήσει δύο στόπερ και έχει δει τον έναν να είναι σχεδόν κλεισμένος, αλλά απ’ ότι φαίνεται η αναζήτηση θα διαρκέσει για καιρό ακόμα.