Βάζει πωλητήριο στη Λίβερπουλ η FSG

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Όρνστεϊν η FSG, η εταιρεία που διοικεί την Λίβερπουλ, είναι έτοιμη να πουλήσει την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Πωλητήριο στη Λίβερπουλ βάζει η FSG, η εταιρεία που τη διοικεί. Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Όρνστεϊν λοιπόν η αμερικανική εταιρεία που εκτός από τους «Κόκκινους» έχει και την ομάδα μπέιζμπολ, Μπόστον Ρεντ Σοξ, έχει παρουσιάσει στους ενδιαφερόμενους μία πλήρης παρουσίαση για τη πώληση των «Κόκκινων».

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Λέγεται ότι εδώ και κάποια χρόνια είχαν σκεφτεί ξανά αυτό το ενδεχόμενο πώλησης, αλλά κατέληξαν να συνεχίσουν κανονικά. Ακόμα δεν είναι σαφές αν θα υπάρξει συμφωνία, αλλά η FSG προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον άλλων εταιρειών. Στην διαδικασία αυτή βοηθούν η αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs και η Morgan Stanley.

Το αμερικανικό γκρούπ αγόρασε τους «Κόκκινους» το 2010 από τον George Gillet Jr. και τον Tom Hicks. Κατά τη θητεία τους έχουν κατακτήσει εφτά τίτλους, έξι εκ των οποίων είναι με τον Γιούργκεν Κλοπ και ένας με τον Σερ Κένι Νταλγκλίς. Επίσης επεκτάθηκε το γήπεδο, καθώς δαπανήθηκαν 110 εκατομμύρια λίρες για τη κατασκευή της Main Stand, ενώ τώρα είναι υπό κατασκευή και η κερκίδα Anfield Road, η οποία κόστισε 80 εκατομμύρια λίρες. Κάπως έτσι το Anfield θα φτάσει τους 61.000 θεατές.