Βολιδοσκοπεί τις περιπτώσεις Τόνεϊ και Κάλβερτ-Λιούιν η Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με το Athletic η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βολιδοσκοπεί τις περιπτώσεις των Άιβαν Τόνεϊ και Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν.

Υπάρχουν εσωτερικές συζητήσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους Άιβαν Τόνεϊ και Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν, οι οποίοι έχουν ο καθένας έναν χρόνο ακόμα στα συμβόλαιά τους.

Και οι δύο έχουν δηλώσει ότι δεν θα υπογράψουν νέους όρους με τις ομάδες τους και επιθυμούν να μετακινηθούν. Η Μπρέντφορντ φέρεται να ζητάει £60 εκατομμύρια για τον Τόνεϊ, 28 ετών, αλλά κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να δεχθούν ένα ποσό κοντά στα £40 εκατομμύρια.

Η οικονομική κατάσταση της Έβερτον σημαίνει ότι είναι ανοιχτή στην πώληση του Κάλβερτ-Λιούιν, αυτό το καλοκαίρι παρά τον κίνδυνο να τον χάσουν ως ελεύθερο το 2025 και μια συμφωνία γύρω στα £30 εκατομμύρια θεωρείται πιθανή.

Το ιστορικό τραυματισμών του Κάλβερτ-Λιούιν αποτελεί έναν παράγοντα προβληματισμού, αλλά τα στελέχη της Γιουνάιτεντ έχουν σημειώσει ότι αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια την περασμένη σεζόν, παίζοντας 18 περισσότερα λεπτά από τον Χόιλουντ στην Πρέμιερ Λιγκ συνολικά, και σκόραρε οκτώ γκολ.

Η Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζόσουα Ζίρκζε


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Βελτιωμένη πρόταση της Γιουνάιτεντ για Μπράντγουεϊτ