«Βόμβα» Φέρντιναντ για την εξαγορά της Γιουνάιτεντ: «Είναι προ των πυλών η ολοκλήρωσή της»

Ο Ρίο Φέρντιναντ, έριξε «βόμβα» για το θέμα της εξαγοράς της ομάδας, λέγοντας πως ο Σεΐχης Αλ Θάνι κέρδισε τη «μάχη».

Το σίριαλ για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι φτάνει προς το τέλος. Με τον Σεΐχη Αλ Θάνι να κερδίζει τη «μάχη». Όπως ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ρίο Φέρντιναντ, οι επιχειρηματίες από το Κατάρ είναι όλο και πιο κοντά στην εξαγορά των «κόκκινων διαβόλων».

Μάλιστα σχολίασε ότι η ανακοίνωσή τους είναι θέμα ωρών. «Επίκειται η εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε αρχικά στο Five channel.

«Ακούμε πως η πρόταση από το Κατάρ είναι αυτή που έχει γίνει αποδεκτή. Δεν μπορώ να περιμένω. Παρακαλώ να συμβεί. Ξυπνάω κάθε μέρα ελπίζοντας ότι η πρόταση θα γίνει αποδεκτή. Ακούσαμε ότι είναι κοντά. Θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες».

«Αν όχι τις επόμενες ώρες. Αν δεν γίνει αποδεκτή δεν ξέρουμε πόσα χρήματα θα ξοδέψουμε και η Γιουνάιτεντ θα ανταποκριθεί. Γι’ αυτό ας ελπίσουμε ότι οι πληροφορίες είναι σωστές. Τις έχω από μία καλή πηγή», σχολίασε στη συνέχεια.

Την ίδια ώρα το Reuters υποστηρίζει πως η προσφορά των επιχειρηματιών από το Κατάρ θα είναι πάνω από 6 δισεκατομμύρια. Αυτή μάλιστα η πρόταση είναι μέχρι στιγμής και η επικρατέστερη από την οικογένεια Glazers.

Σε περίπτωση λοιπόν που η εξαγορά ολοκληρωθεί τότε οι «κόκκινοι διάβολοι» θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες σε όλα τα αθλήματα. Η ομάδα θα της επιτραπεί να διαπραγματευτεί με κανέναν άλλον πλειοδότη για την περίοδο αυτή.

Λέγεται πως δεν είναι γνωστό πόσο θα διαρκέσει αυτή η περίοδος και μια νέα πρόταση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ θα μπορούσε να εμποδίσει τον Σεΐχη να κάνει δική του την ομάδα.