Ζορζίνιο: Aποκάλυψε τον σημαντικότερο λόγο της φυγής του

Ο Ζορζίνιο κατά τις πρώτες του δηλώσεις εξήγησε πως τεράστια σημασία για αυτή του την απόφαση είχε η παρουσία του Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ.

Η χειμερινή Deadline Day του 2023 έμελλε να αποτελέσει το «αντίο» του Ζορζίνιο στην Τσέλσι. Ο 31χρονος διεθνής Ιταλός, μετά από 4,5 χρόνια άλλαξε φανέλα, όχι όμως και πόλη. Σειρά στην καριέρα του είχε η συμπολίτισσα Άρσεναλ, η οποία και προέβει στις επίσημες ανακοινώσεις λίγες ώρες πρίν την λήξη των μεταγραφών. Παραχωρώντας τις πρώτες του δηλώσεις ως «Κανονιέρης», ο Ζορζίνιο, αναφέρθηκε στον σημαντικότερο παράγοντα που τον οδήγησε στην απόφαση να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Ο παράγοντας αυτός έχει ονοματεπώνυμο και ακούει στο όνομα, Μικέλ Αρτέτα.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ο Ισπανός τεχνικός ήταν μεγάλη επιρροή για τη μεταγραφή του από την Άρσεναλ στη Τσέλσι.

Αναλυτικά είπε: «Γνωρίζω πως προσπάθησε να με αποκτήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά αυτό δεν συνέβη, όχι κατόπιν επιθυμίας μου».

Εν συνεχεία δήλωσε τον ενθουσιασμό και την ετοιμότητα του ώστε να αγωνιστεί άμεσα. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα πρόκληση και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο».

Τέλος αποθέωσε το νέο του σύλλογο δείχνοντας έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του. «Είναι μια σημαντική φανέλα, ένας καταπληκτικός,μεγάλος σύλλογος και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».

Διαβάστε ακόμα: Ανακοίνωσε Ζορζίνιο η Άρσεναλ

Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Instagram!