Φρανκ για Τόουνι: “Έχει κάνει πολλά για να δημιουργήσει πονοκέφαλο στον Σάουθγκεϊτ”

Η Μπρέντφορντ πέρασε από την έδρα της Σαουθάμπτον με 2-0 και ο Τόμας Φρανκ έθιξε εκ νέου το θέμα της μη συμμετοχής του Άιβαν Τόουνι στην εθνική Αγγλίας.

Ο Τόουνι βρήκε ξανά δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την Μπρέντφορντ, στη νίκη επί της ουραγός, Σαουθάμπτον. Αυτό ήταν το 16ο γκολ του για φέτος, με τον Άγγλο στράικερ να περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου για τις κατηγορίες που του έχουν επιρρίφθεί για παράνομο στοιχηματισμό.

Ο Τόμας Φρανκ τόνισε πως ο παίκτης του αξίζει να κληθεί στην εθνική Αγγλίας από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. “Δεν περιμένω τίποτα στο ποδόσφαιρο”, υποστήριξε ο τεχνικός της Μπρέντφορντ.

“Είναι στο χέρι του Γκάρεθ το ποιον θα καλέσει. Ο Άιβαν έχει κάνει περισσότερα από αρκετά για να του βάλει έναν καλό πονοκέφαλο. Αν δεις τους σκόρερ στην Αγγλία, είναι ο δεύτερος πίσω από τον Χάρι Κέιν. Αν δεις τους καθαρούς επιθετικούς, θα έπρεπε σίγουρα να σκεφτεί να τον καλέσει”.

“Δεν νομίζω ότι έχω πολλές ακόμα λέξεις να πω, επαναλαμβάνομαι. Μεγάλος παίκτης και σπουδαίος χαρακτήρας για εμάς”. Έπειτα σχολίασε την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά την ήττα από την Έβερτον, ενώ προηγουμένως μετρούσε δώδεκα σερι ματς αήττητη.

“Λατρεύω αυτή τη νοοτροπία των παικτών να επανέρχονται. Η διαφορά μεταξύ καλών και σπουδαίων παικτών είναι η ικανότητα να αντιδρούν σε δυσκολίες και να επανέρχονται. Νομίζω πως αυτή η ομάδα και αυτοί οι παίκτες είναι σπουδαίοι σε πολλούς τομείς και λατρεύω τον τρόπο που αντιδρούν”, ολοκλήρωσε ο Δανός κόουτς.