«Άκυρο» της Έβερτον σε Νιούκαστλ για Άντονυ Γκόρντον

Τέλος στις επαφές Νιούκαστλ-Γκόρντον έδωσε η Έβερτον, που δείχνει πεπεισμένη να κρατήσει τον νεαρό χαφ στο Λίβερπουλ.

Παίχτης του Γκούντισον Παρκ θα παραμείνει ο Άντονυ Γκόρντον, καθώς η Έβερτον δεν δείχνει καμία πρόθεση να αποχωριστεί τον 21χρονο χαφ στη Νιούκαστλ. Ο Άγγλος μέσος βρίσκεται από τα 15 του χρόνια στον σύλλογο και έπαιξε κομβικό ρόλο στην περσινή, δύσκολη χρονιά των «Ζαχαρωτών». Η αφοσίωση, το πείσμα αλλά και η επιμονή του στο γήπεδο, αποτέλεσαν στοιχεία που έκριναν απαραίτητο από τους ανθρώπους του συλλόγου να μην διακοπεί η θητεία του στο Μέρσεϊσαϊντ.

Μετρώντας 35 εμφανίσεις στο περσινό πρωτάθλημα, αναμένεται να φορέσει φανέλα βασικού φέτος, καθώς αποτελεί «αγαπημένο παιδί» τόσο του Φρανκ Λάμπαρντ, όσο και της κερκίδας.
Από την άλλη πλευρά, οι «Καρακάξες» έψαχναν ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και η περίπτωση του Γκόρντον φάνταζε ιδανική για το νέο πρότζεκτ της Νιούκαστλ.

Μάλιστα, το ποσό που θα κατέθετε η ομάδα του Έντι Χάου για την απόκτηση του Γκόρντον φημολογείται ότι θα ανερχόταν κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δείχνει πίστη στον 21χρονο που, χωρίς δραστικές αλλαγές, θα συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ και τη νέα χρονιά.