Ανακοίνωσε Νοτιοκορεάτη αμυντικό η Μπρέντφορντ

Η Μπρέντφορντ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τζι- Σου – Κιμ από τη Νότια Κορέα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η Μπρέντφορντ ανακοίνωσε Νοτιοκορεάτη αμυντικό. Συγκεκριμένα ο Τζι – Σου – Κιμ έγινε και επίσημα παίκτης των «μελισσών», υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, έχοντας ακόμα ένα οψιόν για ανανέωση. Ο 18χρονος προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Σεόγκναμ με την οποία είχε 19 συμμετοχές από τον Ιανουάριο του 2022 όταν έπαιξε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα. Παράλληλα έχει 29 εμφανίσεις με την Εθνική του χώρα με τρεις διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες, με την πιο πρόσφατη να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20.

«Ο Τζι – Σου είναι ένας παίκτης με εξαιρετικές προοπτικές, ο οποίος είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Ευρώπης. Είχε εξαιρετική παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20, οπότε αποτελεί μεγάλη τιμή για την ομάδα που τον υπέγραψε».

«Θα του δώσουμε όσο χρόνο απαιτείται για να μάθει αγγλικά, να προσαρμοστεί στην Αγγλία και να μεγαλώσει στη Β΄ ομάδα. Μέσω αυτής θα κερδίσει την ευκαιρία να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα ανάλογα με τις εμφανίσεις του», ήταν τα λόγια του Φιλ Γκιλς διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας του Λονδίνου.