Πλησιάζει στην απόκτηση του Τίμπερ η Άρσεναλ

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Άρσεναλ είναι κοντά στην απόκτηση του Γιούριεν Τίμπερ μετά τη δεύτερη πρόταση που έκανε στον Άγιαξ.

Η Άρσεναλ βρίσκεται κοντά στη δεύτερη μεταγραφή της για την καλοκαιρινή περίοδο. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι «κανονιέρηδες» πλησιάζουν στην απόκτηση του Γιούριεν Τίμπερ.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έκανε και δεύτερη πρόταση στον «Αίαντα», ο οποίος αρχίζει να πείθεται για να αφήσει τον Τίμπερ να αποχωρήσει. Η κρούση ήταν γύρω στα 45 με 48 εκατομμύρια ευρώ. Οι προσωπικοί όροι έχουν συμφωνηθεί και το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ολλανδός θα είναι μέχρι το 2028.

Ο 22χρονος έχει γίνει ξεκάθαρος εδώ και μέρες πως του αρέσει το πρότζεκτ που του παρουσίασαν οι «κανονιέρηδες» και θέλει να παίξει για την ομάδα του βόρειου Λονδίνου.

Η πρώτη κρούση των «κανονιέρηδων» που είχαν κάνει στην ολλανδική ομάδα ήταν στα 30 εκατομμύρια ευρώ, αλλά απορρίφθηκε. Ο 22χρονος αμυντικός τη φετινή χρονιά είχε 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας δύο γκολ και δύο ασίστ.