Ανακοίνωσε τον Μπουθ η Μπρέντφορντ για την δεύτερη ομάδα

Η Μπρέντφορντ ανακοίνωσε την μεταγραφή του 17χρονου Μπο Μπουθ από την ημιεπαγγελματική Ντόρκινγκ Γουόντερερς.

Μεγάλο βήμα στην καριέρα του Μπο Μπουθ, αφού ο 17χρονος πήρε μεταγραφή από την Ντόρκινγκ στην Μπρέντφορντ. Ο μέσος, πήρε δύο χρόνια υποτροφία από τον σύλλογο και θα γίνει άμεσα μέλος της δεύτερης ομάδας. Επίσης, η συμφωνία περιλαμβάνει εξάμηνο επαγγελματικό συμβόλαιο, που θα τεθεί σε εφαρμογή αυτόματα μετά το τέλος της υποτροφίας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε την υπογραφή του 17χρονου Μπο Μπουθ από την Ντόρκινγκ. Ο μέσος συμμετέχει με υποτροφία δύο ετών και αρχικά θα είναι μέλος της ομάδας B του Νιλ ΜακΦάρλαν», ήταν η ανακοίνωση της ομάδας. Προσθέτοντας πως: «Στη συμφωνία θα τεθεί επίσης σε ισχύ μια αυτόματη εξάμηνη επαγγελματική σύμβαση με την ολοκλήρωση της περιόδου της υποτροφίας. Ως σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ντόρκινγκ για τη βοήθειά της σε αυτή τη μεταγραφή σε μια αποτελεσματική και επαγγελματική διαδικασία».

Ο κόουτς της Μπρέντφορντ Β, σχολίασε: «Ο Μπουθ ήρθε για δοκιμαστικά και έδειξε ότι είναι τεχνικά πολύ ταλαντούχος. Πιστεύουμε ότι έχει μια καλή βάση για να δουλέψει. Θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε όλα τα άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του και να τον συνηθίσουμε στο πρόγραμμα του αγώνα μας και στην έντασή μας».

«Είναι ένας κεντρικός χαφ που μπορεί να χειριστεί την μπάλα και τα πήγε πολύ καλά από τότε που είναι μαζί μας. Είναι μια συναρπαστική προοπτική και ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε την εξέλιξή του τα επόμενα χρόνια», συμπλήρωσε.

Ο Μπουθ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Τότεναμ και της Μπράιτον. Στην συνέχεια, εντάχθηκε στην ομάδα κάτω των 15 της Άρσεναλ. Μετά, πέρασε λίγο καιρό στην Γουόλτον Κάζουαλς. Πριν λίγους μήνες, έγινε μέλος της Ντόρκινγκ.

Διαβάστε ακόμα: Ποιες θέσεις χρειάζεται να ενισχύσει η Τότεναμ; (poll)

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!