Αναβλήθηκε το Άρσεναλ- Αϊντχόφεν

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα ο αγώνας της Πέμπτης μεταξύ της Άρσεναλ και της Αϊντχόφεν για το Γιουρόπα Λιγκ, δεν θα διεξαχθεί.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα ο αγώνας της Πέμπτης μεταξύ της Άρσεναλ και της Αϊντχόφεν για το Γιουρόπα Λιγκ, δεν θα διεξαχθεί. Ο λόγος της αναβολής όπως αναφέρεται στις ανακοινώσεις είναι οι περιορισμοί στην αστυνομική παρουσία και στα οργανωτικά ζητήματα που σχετίζονται με τις τρέχον εκδηλώσεις παράλληλα με το εθνικό πένθος και τις προετοιμασίες για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ ανέφερε:

«Η ΟΥΕΦΑ επιβεβαιώνει πώς το παιχνίδι Άρσεναλ-Αϊντχόφεν έχει αναβληθεί, και θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία το επόμενο διάστημα. Η αναβολή οφείλεται στους περιορισμούς στην αστυνομική παρουσία και τα οργανωτικά ζητήματα που σχετίζονται με τις τρέχον εκδηλώσεις γύρω από το εθνικό πένθος για την Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β’».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Άρσεναλ στην οποία αναφέρει:

«Η αναβολή ακολούθησε μετά από επικοινωνία μεταξύ της ΟΥΕΦΑ, της Μητροπολιτικής αστυνομίας και εμάς, μετά τον θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Συνεργαζόμαστε με τις αρχές για τον επαναπρογραμματισμό του αγώνα. Συνεργαζόμαστε με τις αρχές για τον επαναπρογραμματισμό του αγώνα. Τα εισιτήρια και τα πακέτα φιλοξενίας που αγοράστηκαν για αυτό το παιχνίδι, θα ισχύουν για την νέα ημερομηνία».

Για τον ίδιο λόγο, βρίσκονται σε κίνδυνο και τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου που θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο, καθώς γίνεται λόγος πως 10.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται σε άλλες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στην πρωτεύουσα, κατά την διάρκεια του δεκαήμερου πένθους.

Συντάκτης: Κώστας Τσιακλής

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Πρόβλημα με Ρόμπερτσον στην Λίβερπουλ