Ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Τσέλσι ο Πότερ

Η Τσέλσι υπέστη ακόμα μία ήττα που την φέρνει στην 11η θέση και ο Γκρέιχαμ Πότερ θέλησε να αναλάβει την ευθύνη.

Σπουδαίο διπλό για την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι με τα γκολ των Γουότκινς και ΜακΓκιν να ρίχνουν στο… καναβάτσο πλέον την Τσέλσι αναφορικά με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Πότερ μιλώντας μετά το παιχνίδι σημείωσε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από πλευράς αριθμών, καθώς δημιούργησε πολλές περισσότερες ευκαιρίες και είχε κατά γενική ομολογία των έλεγχο, χωρίς ωστόσο να έχει ουσία.

“Όσον αφορά τα νούμερα, υστερήσαμε στο σημαντικότερο (τα γκολ). Πρέπει να τα.πάμε καλύτερα. Βλέπουμε ότι οι παίκτες αναλαμβάνουν την ευθύνη, παίξανε καλά, δημιούργησαν ευκαιρίες, πάτησαν πολλές φορές περιοχή”.

“Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα φθηνό πρώτο γκολ και μετά τα πράγματα αλλάζουν. Απαντήσαμε όμως καλά, απειλήσαμε αλλά μόλις δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ ήταν απογοήτευση γιατί είχαμε μπει καλά στο δεύτερο μέρος. Αν δεις τα στατιστικά υπάρχουν πολλά θετικά, αλλά αυτή τη στιγμή δε τα νιώθουμε”.

“Μετά από μια ήττα υπάρχει πάντα απογοήτευση, η αίσθηση ότι δεν πήγαμε μπροστά, αυτό ισχύει. Μετά την ήττα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι, τι κάναμε καλά και τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Αμυντικά ήμασταν αρκετά ανοιχτοί αλλά επιθετικά δημιουργήσαμε και υστερήσαμε μόνο στο γκολ”.

“Δεν μου αρέσει να κατηγορώ κανέναν, πρέπει να αναλάβω την ευθύνη. Είμαστε μια ομάδα, πρέπει να μείνουμε μαζί, κερδίζουμε και χάνουμε μαζί. Θα επανέλθουμε καινθα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να απαντήσουμε, αυτό είναι ξεκάθαρο και ανυπομονούμε γι’ αυτό”, συμπλήρωσε ο τεχνικός της Τσελσι.