Προπονητής της Λίβερπουλ τραυματίστηκε από αντικείμενο αποχωρώντας από το Έτιχαντ

Η Μάντσεστερ Σίτι με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τον τραυματισμό ενός προπονητή της Λίβερπουλ από αντικείμενο που πέταξαν οπαδοί και καταδίκασε το συμβάν.

Στο τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, μέρος του τεχνικού επιτελείου της Λίβερπουλ τραυματίστηκε από αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε από οπαδούς της Σίτι στο πούλμαν των «Κόκκινων», κατά την αποχώρησή τους από το Έτιχαντ.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο του Αγγλικού ποδοσφαίρου!

Δεν πρόκειται πάντως για κάποιο σοβαρό τραυματισμό, καθώς η αποστολή της Λίβερπουλ συνέχισε την επιστροφή της, παρά την επίθεση που δέχτηκε.

Μάλιστα, οι «Πολίτες» με ανακοίνωσή τους έσπευσαν να καταδικάσουν αυτό το συμβάν, όπως και να διαχωρίσουν τη θέση τους από το εμετικό σύνθημα που ακούστηκε από μερίδα οπαδών της Σίτι («πάντα είστε τα θύματα, ποτέ δεν είναι δική σας ευθύνη», με σαφή υπαινιγμό στα θύματα του Χίλσμπορο).

https://mobile.twitter.com/ManCity/status/1642202676665409536

Στην ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρεται σχετικά:

«Η Μάντσεστερ Σίτι ενημερώθηκε ότι προπονητής της Λίβερπουλ τραυματίστηκε κατά το δρόμο της επιστροφής, μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα. Καταλαβαίνουμε ότι πετάχτηκε αντικείμενο στον προπονητή από τη γύρω περιοχή. Περιστατικά τέτοιου είδους είναι απολύτως μη αποδεκτά και καταδικάζουμε σθεναρά τις ενέργειες των υπευθύνων.

Στηρίζουμε πλήρως την έρευνα της Αστυνομίας του Μάντσεστερ για αυτό το συμβάν, με όποιον τρόπο μπορούμε. Επιπρόσθετα, ο Σύλλογος με απογοήτευση άκουσε απρεπή συνθήματα από γηπεδούχους οπαδούς, κατά τη διάρκεια του αγώνα σήμερα.

Απολογούμαστε για την προσβολή που μπορεί να προκάλεσαν και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τα γκρουπ οπαδών μας και τις αρμόδιες αρχές και από τις δυο πλευρές για να εξαλειφθούν τέτοιου είδους συνθήματα από τους μεταξύ μας αγώνες».

Όλα αυτά στο παρασκήνιο της μεγάλης επικράτησης της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λίβερπουλ, με την ομάδα του Πεπ να «καθαρίζει» τους «Κόκκινους» στο δεύτερο ημίχρονο παίρνοντας τελικά τη νίκη με 4-1.