Άντονι Γκόρντον: «Δεν είμαι συντετριμμένος που έμεινα»

Ο νεαρός μέσος της Έβερτον, Άντονι Γκόρντον, έσπασε την σιωπή του και μίλησε για το ενδιαφέρον της Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Άντονι Γκόρντον έσπασε την σιωπή του και μίλησε για το ενδιαφέρον της Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι και χαρακτήρισε τα 60 εκατομμύρια που θα δαπανούνταν για αυτόν, τρελά! Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Έβερτον δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι συντετριμμένος από το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.

«Είναι απόλυτα τρελό. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι κάποιος παίκτης αξίζει αυτό το χρηματικό ποσό αλλά επίσης δεν πρόκειται να απογοητεύσω τον εαυτό μου. Τα λεφτά στο ποδόσφαιρο, έτσι είναι στις μέρες μας. Επίσης πληρώνετε όλη την ώρα για τις δυνατότητες αυτές τις μέρες. Χρειάζεται να μείνεις ταπεινός».

«Πρέπει να εστιάσεις και στο αύριο και όχι να κοιτάζεις τόσο μακριά στο μέλλον. Εγώ δεν ήμουν συγκεντρωμένος σε αυτό επειδή μπορώ να ελέγξω, μόνο ότι μπορώ να ελέγξω. Νομίζω ότι τη στιγμή που το κάνετε αυτό (να σκέφτεστε ότι αυτός αξίζει 60 εκατομμύρια λίρες), υπάρχει μόνο ένας τρόπος που θα πάτε».

«Αυτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Όταν τα πας καλά, πάντα θα υπάρχουν εικασίες. Αλλά επειδή αυτό το μέρος (Έβερτον) είναι τόσο καλό, δεν είναι ένα μέρος που είμαι συντετριμμένος επειδή έπρεπε να μείνω. Αυτό δεν ήταν ποτέ έτσι. Πότε δεν ήμουν απελπισμένος να φύγω από την Έβερτον. Σίγουρα δεν ήταν έτσι αλλά τα 60 εκατομμύρια είναι τρελά» δήλωσε χαρακτηριστικά!

Συντάκτης: Κώστας Τσιακλής

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Νιούκαστλ: Επιστρέφει ο Κάλουμ Γουίλσον

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!