Απάντησε στον Κλοπ για το μπάτζετ ο Χάου

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάου, κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Κλοπ για το απεριόριστο μπάτζετ της ομάδας του.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε με δηλώσεις του την ανωτερότητα της Σίτι τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στην οικονομική διαφορά των «Πολιτών» και της Νιούκαστλ σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του Πρέμιερ Λιγκ. Οι δηλώσεις του προφανώς δεν θα έμεναν ασχολίαστες, με τον προπονητή των «Magpies», Έντι Χάου, να απαντάει στους ισχυρισμούς του Γερμανού.

«Ο κόσμος παρεξήγησε τις δηλώσεις του Νταν Άσγουορθ σχετικά με το ότι η Νιούκαστλ δεν έχει όρια. Αυτό που εννοούσε είναι ότι οι φιλοδοξίες του συλλόγου δεν έχουν όρια. Έχουμε μεγάλα πλάνα για το μέλλον, αλλά είμαστε και ρεαλιστές. Έχω εξηγήσει πολλές φορές πως το Financial Fair Play είναι υπαρκτό. Το προπονητικό μας κέντρο βρίσκεται υπό ανακαίνιση.

Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Τύπος. Ζούμε μια πραγματικότητα. Οι μισθοί μας είναι πολύ ελεγμένοι και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια σταθερότητα. Ξοδέψαμε χρήματα για παίκτες, αλλά δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Πρέμιερ Λιγκ αυτά τα ποσά. Πρέπει όλοι να προσέχουν με τα λόγια τους και τη γνώμη τους.

Όλοι νόμιζαν ότι απλά θα ξοδεύουμε ασταμάτητα χρήματα στην αρχή, κάτι που προφανώς δεν έγινε. Απέχουμε πάρα πολύ από αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε στο μέλλον. Κάνουμε αργά, αλλά σταθερά βήματα. Δεν μπορούμε από τη μια μέρα στην άλλη να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε, αυτό είναι κάτι ουτοπικό. Πρέπει αν είσαι ρεαλιστής και στη ζωή και στο ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης στο eyap.gr: Επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα ο Κλοπ: Εκτός Μουντιάλ ο Ζότα

Ακολούθησε μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!