Αποχωρεί αλλά… παραμένει στο Λονδίνο ο Ζορζίνιο;

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Όρνσταιν είναι πιθανή η αποχώρηση του Ζορζίνιο από την Τσέλσι πριν τη χειμερινή Deadline Day, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι αποχωρεί και από το Λονδίνο!

Λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών ο Ντέιβιντ Όρνσταϊν επέλεξε να ρίξει την πρώτη βόμβα της ημέρας που αφορά τον Ζορζίνιο. Ο Άγγλος δημοσιογράφος επισήμανε ότι ο μέσος της Τσέλσι είναι πιθανό να αποχωρήσει πριν την λήξη των μεταγραφών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Όρνσταϊν η Άρσεναλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ζορζίνιο, ύστερα από το διαφαινόμενο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την Μπράιτον για τον Καϊσέδο. Την συγκεκριμένη φημολογία επιβεβαιώνει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος επισήμανε ότι νωρίτερα μέσα στον Γενάρη υπήρξε επαφή μεταξύ των δύο ομάδων για τον Ιταλό.

Το συμβόλαιο του Ζορζίνιο εκπνέει τον ερχόμενο Ιούλιο και δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με τους «Μπλε» ώστε να ανανεωθεί. Δεν θα ήταν απίθανο να αποχωρήσει κατά την αυριανή μέρα, ώστε η Τσέλσι να βάλει ένα χρηματικό ποσό στα ταμεία της.

Το μόνο σίγουρό είναι ότι η χειμερινή Deadline Day θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον κι εξελίξεις!


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Αποχωρεί από την Σίτι ο Ζοάο Κανσέλο