Αποσύρεται από την διεκδίκηση της Μ. Γιουνάιτεντ ο Ζιλιακούς με “πυρά” κατά των Γκλέιζερς!

Ο Φινλανδός επιχειρηματίας Τόμας Ζιλιακούς, ανακοίνωσε την απόσυρση του ενδιαφέροντος για την εξαγορά μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει ο Ζιλιακούς, η υπόθεση της εξαγοράς της Γιουνάιτεντ έχει εξελιχθεί σε… φάρσα. Θυμίζουμε πως ο Φινλανδός είχε προτείνει ένα μοντέλο “50-50” για τις μετοχές της ομάδας, θέλοντας οι οπαδοί της ομάδας να έχουν το άλλο 50% και να έχουν λόγο για όλα τα σοβαρά ζητήματα του συλλόγου.

Οι τρεις πλευρές που έχουν επιδείξει το ισχυρότερο ενδιαφέρον έχουν καταθέσει από δύο προτάσεις για την εξαγορά των μετοχών από τους Γκλέιζερς. Ωστόσο, οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες τις έχουν αρνηθεί όλες, πηγαίνοντας την πώληση του συλλόγου σε τρίτο γύρο προτάσεων, αποζητώντας περισσότερα χρήματα.

“Αρνήθηκα να συμμετάσχω σε τρίτο γύρο διαπραγματεύσεων με την Γιουνάιτεντ. Η κατάσταση έχει μετατραπεί σε φάρσα, με τους Γκλέιζερς να μην σέβονται τον σύλλογο. Οι καθυστερήσεις καθιστούν πολύ δύσκολο το έργο του νέου ιδιοκτήτη, ώστε να δημιουργήσει μία νικήτρια ομάδα για του χρόνου”, αναφέρει σε τοποθέτησή του ο Ζιλιακούς.

“Ο Τζιμ Ράτκλιφ, ο Σεΐχης Γιασίμ κι εγώ ήμασταν έτοιμοι να διαπραγματευτούμε και να συμφωνήσουμε για την εξαγορά του συλλόγου. Αντ’ αυτού, οι Γκλέιζερς ξεκίνησαν έναν νέο γύρο προσφορών. Δεν θα συμμετάσχω σε μία φάρσα που αποσκοπεί στη διεύρυνση των κερδών των πωλητών στην πλάτη του συλλόγου”, ολοκλήρωσε ο Φινλανδός.