Αρνητική η πρώτη απάντηση της Μπράιτον για Καϊσέδο, τι ισχύει με Ράις;

H ‘Αρσεναλ είδε να απορρίπτεται η πρώτη της πρόταση για τον Καϊσέδο, σύμφωνα με το Sky Sports.

Η Άρσεναλ φουλάρει για την ενίσχυσή της στον άξονα, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στην Μπράιτον για την απόκτηση του Μόισες Καϊσέδο. Η πρώτη επίσημη κρούση για τον μέσο από τον Ισημερινό φαίνεται πως έπεσε στο κενό, σύμφωνα με το Sky Sports.

Καϊσέδο

Πιο συγκεκριμένα, οι «Γλάροι» επιμένουν πως ο Καϊσέδο δεν βρίσκεται υπό παραχώρηση την δεδομένη χρονική στιγμή. Η Άρσεναλ έκανε μία προσφορά ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών, η οποία δεν συγκίνησε την ομάδα του αγγλικού νότου. Αυτή η εξέλιξη δεν πτοεί τους «Κανονιέρηδες» που θεωρείται σίγουρο ότι θα επανέλθουν για την περίπτωση Καϊσέδο.

Όσον αφορά τον Ντέκλαν Ράις και το αμφίδρομο ενδιαφέρον για την προοπτική συνεργασίας των δύο πλευρών το καλοκαίρι, αυτό δεν θα επηρεαστεί, όποια και να είναι η κατάληξη της υπόθεσης Καϊσέδο. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του Sky Sports, η Άρσεναλ θα καταθέσει πρόταση το καλοκαίρι, για την απόκτηση του αρχηγού της Γουέστ Χαμ.

Δεν είναι πλέον μυστικό το πλάνο του Αρτέτα εκτιμάται ιδιαίτερα από τον 24χρονο Άγγλο διεθνή, γεγονός που συνιστά την Άρσεναλ ως προτεραιότητα για το μέλλον του σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Guardian.

Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Instagram.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Όσι Αρντίλες: Ο cult hero της Τότεναμ που άλλαξε την ιστορία του ποδοσφαίρου