Άρσεναλ: Αγωνία για τρεις ενόψει Σίτι

Την ελπίδα ότι δεν θα απουσιάσουν από το μεγάλο ντέρμπι τρεις βασικοί του ποδοσφαιριστές εξέφρασε ο Αρτέτα.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, δήλωσε ότι οι Μπουκάγιο Σάκα, Γκαμπριέλ Μαρτινέλι και Γκαμπριέλ έχουν μια «ελπίδα» να είναι έτοιμοι για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή.

O Σάκα απέσυρε τη συμμετοχή του από την ομάδα της Εθνικής Αγγλίας, προληπτικά, μετά από έναν μικροτραυματισμό στο προπονητικό κέντρο των Άγγλων. Το ίδιο συνέβη και με τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι που δεν συμμετείχε στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας, με την Άρσεναλ να θέλει να τον προστατέψει, τόσο εκείνον όσο και τον Γκάμπριελ.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές δεν προπονήθηκαν αυτή την εβδομάδα, εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα να παίξουν στο Έιτιχαντ αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον Αρτέτα να ισχυρίζεται πως: «Υπάρχει μια πιθανότητα. Δεν έχουν προπονηθεί, αλλά αύριο έχουμε μια άλλη προπόνηση, οπότε υπάρχει πιθανότητα να είναι διαθέσιμοι.» Η Άρσεναλ αγνοεί τη νίκη στην έδρας της Μάντσεστερ Σίτι απαό το 2005 κι έπειτα.

Η ενημέρωση για τους τραυματισμούς αποτελεί μία ψυχολογίκη ένεση για την Άρσεναλ καθώς προσπαθεί να κατακτήσει την πρώτη της νίκη επί της Σίτι στο Έιτιχαντ από το 2015.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Εκτός οι Γούοκερ & Στόουνς για το παιχνίδι με την Άρσεναλ