Captain Picks GW21: Αγωνιστική μαραθώνιος…

Ξεκινάει σε λίγο η GW21, μια αγωνιστική μαραθώνιος, όπου μάλιστα οι επιλογές για το περιβραχιόνιο κάθε άλλο παρά ξεκάθαρες είναι.

Μπουκάγιο Σάκα

Τιμή: 9,0M£│Ποσοστό Ownership: 60,3%

Μπουκάγιο Σάκα η πρώτη επιλογή, μια επιλογή στην οποία πάω κυρίως λόγω του Effective Ownerhsip που αναμένεται να έχει. Ο Σάκα είναι από τους πιο παραγωγικούς και συνεπείς παίκτες φέτος, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είχε πολλά παιχνίδια όπου “άστραψε”.

Πέρασε κι αυτός όπως και η Άρσεναλ μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, με πολλές ήττες και εμφανή πρόβλημα στο σκοράρισμα, όμως εδώ μπαίνω πάλι στην λογική του ότι, καλή ομάδα είναι, πόσο θα πάει έτσι; Με την Κρίσταλ Πάλας παίζει η οποία περνάει κι αυτή μια φάση και με τραυματισμούς, παιχνίδι μάλιστα εντός έδρας.

Πολύ σημαντικός παράγοντας κατεμέ και η αλλαγή στο κούρεμα του Μπουκάγιο, τα frosted tips ποτέ δεν τα συμπάθησα, τώρα που τα ξέβαψε, ε τώρα θα τα παστελώσει.

Άκουσέ μας να συζητάμε για το FPL στο Podcast μας, Fish N’ Chips!

Κόουλ Πάλμερ

Τιμή: 5,7M£│Ποσοστό Ownership: 31,1%

Κόουλ Πάλμερ και θα ήθελα να σχολιάσουν τα μανατζέρια τα αλήτικα που τον έβαλαν αρχηγό για το 18ποντο του την περασμένη αγωνιστική. Η αλήθεια είναι πως αν κόστιζε λίγο παραπάνω σίγουρα θα τον έβαζε αρχηγό ο κόσμος πολύ πιο συχνά.

Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει αποδείξει πως είναι ο “talisman” της Τσέλσι, και είναι ο παίκτης που μπορεί να βρει επιστροφές ανεξάρτητα από το πόσο ντεφορμέ είναι η ομάδα του (η αλήθεια είναι είναι αρκετά).

Όμως επειδή ακριβώς είπαμε η αγωνιστική είναι μαραθώνιος, ξεκινάει στις 12/1 και τελειώνει στις 22/1, και όπως απέδειξα πάνω με το μαλλί του Σάκα, κάτι προκαταλήψεις τις έχω. Προκειμένου να μην παίξει ο αρχηγός μας με την καλημέρα και έχουμε μια εβδομάδα άγχους, δεν τον προτείνω πρώτο.

Μπες κι εσύ στην λίγκα των ΕΥΑΠ στο Fantasy Premier League πατώντας εδώ ή με τον κωδικό suda75.

Χούλιαν Άλβαρεζ

Τιμή: 7,0Μ£│Ποσοστό Ownership: 35,2%

Θα προτείνω Άλβαρεζ ελέω Χόλαντ για μια ακόμη φορά. Ο Αργεντίνος είχε βρει κάποιες επιστροφές τον τελευταίο καιρό, αντιμετωπίζει την Νίουκασλ που βρίσκεται σε κακό φεγγάρι και είναι και θεωρητικά στα πέναλτι.

Επιπλέον, με την επιστροφή του Κέβιν Ντε Μπρόινε, σε περίπτωση που αυτός παίξει, αναμένεται να παίξει ως επιθετικός, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα βρεθεί στο τέλος περισσότερων ευκαιριών τις οποίες θα δημιουργήσουν οι συμπαίκτες του.

Είναι δύσκολη η αγωνιστική, είναι μαραθώνιος, λείπουν και μεγάλα κανόνια, θεωρώ όμως πως κι ο Άλβαρεζ είναι από τις επιλογές που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας.

ΕΥΑΠ FPL Drunk Patreons Picks

Η απόψεις των Patreons μας που έχουν εγγραφεί στο μεγαλύτερο Tier μας, το Tier Drunk:

Άγγελος Γεωργίου: Πάλμερ σκέφτομαι. Παίζει και ο Σάκα….

Θοδωρής Σιδηρόπουλος: Έχω αποφασίσει Κόουλ Πάλμερ, θέλω οπωσδήποτε παίκτη που παίζει αυτό το σκ γιατί μέχρι το επόμενο ποιος ζει, ποιος πεθαίνει.

Άκης Μαντούδης: Πάλμερ κάπτεν έχω ετοιμάσει!

Συνοψίζοντας λοιπόν η ομάδα των ΕΥΑΠ FPL προτείνει για αρχηγούς τους Μπουκάγιο Σάκα, Κόουλ Πάλμερ και Χούλιαν Άλβαρεζ.

Η ομάδα των ΕΥΑΠ FPL μέχρι στιγμής μετράει:

Captain Pick 1: 10/20 50%

Captain Pick 2: 16/20 80%

Captain Pick 3: 8/20 40%

Όπου κάθε επιστροφή (πλην clean sheet για μέσους, οκ μην το τεντώσουμε) μετράει ως επιτυχημένη πρόταση. Τα στατιστικά παρατίθενται σε κάθε σχετικό άρθρο, για την αξιοπιστία των συντακτών.

Για περισσότερο περιεχόμενο σχετικά με το Fantasy Premier League, μπες στην FPL Pub!