Captain Picks GW21: Ένα δίλημμα και ένας εξωγήινος

Την GW21 υπάρχει μπροστά μας ένα πολύ λογικό δίλημμα, και ένας εξωγήινος που μένει να δούμε αν θα συνεχίσει την εξωπραγματική πορεία του.

Χάρι Κέιν

Τιμή: 11,7M£│Ποσοστό Ownership: 35,3%

Πρώτο μέρος του διλήμματος λοιπόν, ο Χάρι Κέιν. Ένα δίλημμα μεταξύ δύο ακριβών επιθετικών για το ποιος “αξίζει” να πάρει το περιβραχιόνιο.

Και έχοντας ως κριτήριο την συνολική εικόνα του παίκτη τις τελευταίες αγωνιστικές κρίνω πως ο Χάρι Κέιν το κερδίζει αυτό το δίλημμα. Γιατί η Τότεναμ μπορεί να παραπέει γενικά, ωστόσο ο Κέιν παραμένει τρομερά επικίνδυνος (δείτε τα γκολ του με την Κρίσταλ Πάλας που τα βάζει από το πουθενά και τα δύο) στην επίθεση.

Επιπλέον, στο δίλημμα που λογικά έχετε ήδη καταλάβει μεταξύ ποιων παικτών είναι, κρίνω πως ο Κέιν επρόκειτο να αντιμετωπίσει μια πιο ευάλωτη άμυνα, αυτήν της Φούλαμ, από ότι ο κύριος που ακολουθεί.

Πλέον μπορείτε και να μας ακούτε να συζητάμε για το FPL στο Podcast μας, Fish N’ Chips!

Έρλινγκ Χόλαντ

Τιμή: 12,1M£│Ποσοστό Ownership: 85,1%

Κι όχι λοιπόν, όπως καταλάβατε, ο εξωγήινος που αναφέρω, δεν είναι ο Έρλινγκ Χόλαντ, κι αυτό γιατί η ξανθομαλλούσα μας αποτελέι το δεύτερο μέρος του διλήμματός μας.

Ο Νορβηγός με μια ελάχιστη αλλά επαρκή κοιλιά δύο αγωνιστικών, μας έδειξε πως είναι κι αυτός άνθρωπος. Γενικά ο Χόλαντ μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Λιντς δεν μοιάζει με τον εαυτό του πριν το παγκόσμιο κύπελλο.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την Μάντσεστερ Σίτυ γενικότερα, που δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα του πρώτου γύρου. Ακόμα και τα νούμερα, τα οποία ως γνωστόν φυσικά δεν λένε πάντα την αλήθεια, δείχνουν πως οι “Μπλε” στα πέντε παιχνίδια από την GW17 και μετά έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόλις μια φορά και έχουν πετύχει πάνω από δύο γκολ σε έναν αγώνα μόλις δύο.

Αύτη η νωθρότητα φαίνεται να επηρεάζει και τον Χόλαντ, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η άποψή μου είναι, που θα πάει δεν θα αρχίσει να ρολάρει και η Σίτυ πάλι;

Λίγο αυτό λοιπόν, λίγο το ότι παίζει εντός έδρας, λίγο το ότι παίζει απέναντι στην Γουλβς, που δείχνει ανανεωμένη μεν αλλά παραμένει μια μέτρια ομάδα στην καλύτερη δε, με ωθούν στο να χρίσω τον Χόλαντ μια από τις τρεις καλές προτάσεις για το περιβραχιόνιο.

Κιέραν Τρίπιερ

Τιμή: 6,0Μ£│Ποσοστό Ownership: 68,2%

Και να ο εξωγήινος! Και γιατί εξωγήινος;

Γιατί τα πράγματα που κάνει φέτος είναι απλά απίστευτα. Για παράδειγμα, δεν έχουμε σταματήσει φέτος να υπογραμμίζουμε τι απίστευτη σεζόν που κάνουν ο Χόλαντ με τον Κέιν που έχουν 4 και 5 “blanks” αντίστοιχα. Ε ο Τρίπιερ, όχι μόνο έχει μόλις τρια “blank”, έχει μόλις 5 παιχνίδα από τα 19 που δεν έχει πάρει μπόνους πόντους.

Πηγαίνοντας επομένως με βάση την θεωρητική σιγουριά, δεν υπάρχει πιο σίγουρος παίκτης για επιστροφή πόντων και μπόνους αυτήν τη στιγμή, από τον Τριπιέρ. Αυτός ο εξωγήινος λοιπόν παίκτης για το Fantasy Premier League φέτος, θα έπρεπε το λιγότερο να βρίσκεται και στα σοβαρά στις επιλογές μας.

Συνοψίζοντας λοιπόν η ομάδα των ΕΥΑΠ FPL προτείνει για αρχηγούς τους Χάρι Κέιν, Έρλινγκ Χόλαντ και Κιέραν Τρίπιερ.

Η ομάδα των ΕΥΑΠ FPL μέχρι στιγμής μετράει:

Captain Pick 1: 12/19 63,2%

Captain Pick 2: 11/19 57,9%

Captain Pick 3: 7/19 36,8%

Όπου κάθε επιστροφή (πλην clean sheet για μέσους, οκ μην το τεντώσουμε) μετράει ως επιτυχημένη πρόταση. Τα στατιστικά παρατίθενται σε κάθε σχετικό άρθρο, για την αξιοπιστία των συντακτών.

Για περισσότερο περιεχόμενο σχετικά με το Fantasy Premier League, μπείτε στην ΕΥΑΠ FPL Pub στο Facebook