Captain Picks GW36: Φουλ στη διπλή!

Διπλή αγωνιστική, η πρότελευταία της σεζόν και οφείλουμε να την εκμεταλλευτούμε, μιας και το ταβάνι είναι ψηλό.

Αλεξάντερ Ίσακ

Τιμή: 7,0M£│Ποσοστό Ownership: 13,0%

Αρχικά ως δώσω και ένα disclaimer, όπως έχουμε πει και παλιότερα οι διπλές αγωνιστικές δεν είναι ο παράδεισος, θα υπάρχουν πάντα παίκτες με μόνη αγωνιστική που θα φέρνουν παραπάνω πόντους. Στο σημείο της σεζόν που βρισκόμαστε ωστόσο και όντας η πρωτελευταία διπλή δεν βρίσκουμε λόγο να μην προτείνουμε λίγο πιο ενδιαφέρουσες επιλογές, παίκτες με διπλή και υψηλό ταβάνι.

Πρώτη πρόταση για αυτή την αγωνιστική είναι ο Αλεξάντερ Ίσακ που έχει τραβήξει πάρα πολλα βλέμματα πάνω του από την στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Έχει διπλή αγωνιστική αντιμετωπίζοντας την Λιντς και την Μπράιτον, ομάδες στα παιχνίδια των οποίων δεν είναι σπάνιο το να ξεφύγει το σκορ με τον τρόπο που παίζουν μέχρι στιγμής. Ειδικά με την Μπράιτον παίζει εντός έδρας, όπου και η Νιούκαστλ είναι γενικά πολύ καλύτερη.

Βρίσκεται σε καλή φόρμα έχοντας επιστρέψει πόντους σε τέσσερα από τα τελευταία επτά παιχνίδια του (βεβαίως θα έπρεπε να ήταν πέντε με την ασίστ που του έκλεψαν απέναντι στην Έβερτον).

Ένα από τα ρίσκα με τον Ίσακ είναι τα λεπτά που θα παίξει γιατί υπάρχει και ο Γουίλσον στην υπόθεση, ανάμεσα στους δύο ωστόσο κρίνω πως τα περισσότερα θα τα παίξει ο Ίσακ.

Πλέον μπορείτε και να μας ακούτε να συζητάμε για το FPL στο Podcast μας, Fish N’ Chips!

Καόρου Μιτόμα

Τιμή: 5,6M£│Ποσοστό Ownership: 28,1%

Δεύτερη πρόταση για αυτή την αγωνιστική ο Καόρου Μιτόμα της Μπράιτον. Η Μπράιτον είναι η αλήθεια μόλις δέχθηκε μια απρόσμενη ήττα εντός έδρας από την Έβερτον. Αυτή την αγωνιστική έχει διπλή με την Άρσεναλ και τη Νιούκαστλ, θεωρητικά πολύ δύσκολα παιχνίδια όμως δεν την έχουμε δει ποτέ να το βάζει και κάτω απέναντι στις δυνατές ομάδες φέτος. Επίσης ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι δήλωσε μετά τη βαριά ήττα από την Έβερτον πως σκοπεύει να επιστρέψει στα καλά παιχνίδια απέναντι στην Άρσεναλ.

Ο Μιτόμα έκανε εκρηκτικό δεύτερο μισό της σεζόν και τον τελευταίο καιρό έχει πέσει όπως ήταν λογικό στις επιστροφές του όμως παραμένει ένας από τους πολλούς επικίνδυνους παίκτες της Μπράιτον, παίρνοντας πολλές τελικές ανά παιχνίδι πάνω του.

Λαμβάνοντας υπόψη την δυσκολία και σημασία των παιχνιδιών δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποιο θέμα πάγκου για τον Ιάπωνα και με τον ΜακΆλιστερ να αναμένεται να παίξει πάλι πιο πίσω στο σχήμα της Μπράιτον, τον θεωρώ καλύτερη επιλογή για αυτήν τη διπλή.

Κάλουμ Γουίλσον

Τιμή: 7,1Μ£│Ποσοστό Ownership: 10,2%

Τρίτη και τελευταία πρόταση για αυτή την αγωνιστική είναι άλλος ένας παίκτης της Νιούκαστλ, ο Κάλουμ ο Γουίλσον.

Για τον Γουίλσον ισχύουν τα ίδια που ισχύουν και για τον Ίσακ όσων αφορά την φόρμα της ομάδας και το πρόγραμμά της προφανώς, μιας και είναι συμπαίκτες.

Στα μάτια μου ο Κάλουμ είναι λίγο πιο εκρηκτικός στις επιστροφές του, και τον τελευταίο καιρό μας έχει συνηθίσει στο όταν επιστρέφει να επιστρέφει πολλούς πόντους. Θεωρώ πως είναι λίγο πιο πιθανό να φάει παραπάνω πάγκο από τον Ίσακ, επομένως αυτό είναι ένα κατά του.

Ωστόσο, και επειδή τους έχουμε δει να αγωνίζονται και ταυτόχρονα μαζί στο γήπεδο, έχω την εντύπωση πως ο Γουίλσον βρίσκεται πάνω από τον Ίσακ στην ιεραρχία των εκτελεστών πέναλτυ. Ένα υπερ για τον Γουίλσον επομένως εδώ.

Γενικά είναι δύσκολη η επιλογή του περιβραχιόνιου μεταξύ αυτών των δύο, είναι πολύ πιθανό στο τέλος της αγωνιστικής να επιστρέψουν και παρόμοιους πόντους.

*Οι τιμές και τα ποσοστά ιδιοκτησίας είναι αυτά που ίσχυαν κατά την ώρα σύνταξης του κειμένου.

Συνοψίζοντας λοιπόν η ομάδα των ΕΥΑΠ FPL προτείνει για αρχηγούς τους Αλεξάντερ Ίσακ, Καόρου Μιτόμα και Κάλουμ Γουίλσον.

Η ομάδα των ΕΥΑΠ FPL μέχρι στιγμής μετράει:

Captain Pick 1: 23/33 70%

Captain Pick 2: 22/33 67%

Captain Pick 3: 19/33 58%

Όπου κάθε επιστροφή (πλην clean sheet για μέσους, οκ μην το τεντώσουμε) μετράει ως επιτυχημένη πρόταση. Τα στατιστικά παρατίθενται σε κάθε σχετικό άρθρο, για την αξιοπιστία των συντακτών.

Για περισσότερο περιεχόμενο σχετικά με το Fantasy Premier League, μπείτε στην ΕΥΑΠ FPL Pub στο Facebook