Χαμός στην Έβερτον: Μήνυση από Αντσελότι και «ξήλωμα» της Διοίκησης

Ο Κάρλο Αντσελότι μήνυσε τη διοίκηση της Έβερτον στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, προσθέτοντας έναν ακόμα μπελά στα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν τα τελευταία χρόνια στα «Ζαχαρωτά».

Ένα ακόμη οικονομικό ζήτημα έρχεται στην επιφάνεια για την Έβερτον, καθώς ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης -και πρώην της Έβερτον- Κάρλο Αντσελότι, έκανε μήνυση μέσω τον δικηγόρο του κατά της διοίκησης του Συλλόγου, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου για ζητήματα οικονομικής φύσεως.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Οι δικηγόροι του Ιταλού προπονητή δεν θέλησαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, κάνοντας λόγο για γενικότερα θέματα που αφορούν το συμβόλαιο του Αντσελότι. Η υπόθεση του Αντσελότι που έκατσε για 18 μήνες στον πάγκο της Έβερτον θα εκδικαστεί στο εμπορικό δικαστήριο.

Πρόκειται για έναν επιπρόσθετο μπελά για τη διοίκηση της Έβερτον, η οποία εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται σε αναζήτηση πόρων για το νέο γήπεδο της ομάδας, την ίδια στιγμή που οι ομάδα μοιάζει «πνιγμένη» οικονομικά, με τα μεγάλα συμβόλαια πολλών ποδοσφαιριστών να μην επιφέρουν τα επιθυμητά κέρδη στον Σύλλογο.

Μάλιστα, πριν λίγη ώρα η Έβερτον ανακοίνωσε πέντε σημαντικές αποχωρήσεις από τη διοίκηση της ομάδας, αλλάζοντας ουσιαστικά τα πάντα σε επίπεδο στρατηγικής και οικονομικής διαχείρισης, τουλάχιστον όσον αφορά τα πρόσωπα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα «Ζαχαρωτά» είναι αναγκασμένα να οδηγήσουν πολλούς ποδοσφαιριστές σε αποχώρηση ή σε μείωση αποδοχών, ώστε να γίνει βιώσιμη η κατάσταση στο Μέρσεϊσάιντ, με τον κόσμο να εκφράζει επανειλημμένα τον θυμό του προς τους ιδιοκτήτες του Συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη: Άγγελος Ποστέκογλου: Από την Παναχαϊκή, στην… Τότεναμ