Χάσενχουτλ: «Καλύτερα να χάνεις με αυτό τον τρόπο»

Περήφανος για τους παίχτες του είναι ο Ράλφ Χάσενχουτλ, παρά την νέα ήττα της ομάδας του.

Ο Ραλφ Χάσενχουτλ είδε την ομάδα του να δέχεται δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο από την Μάντσεστερ Σίτι το απόγευμα του Σαββάτου. Το τελικό 4-0 και η νέα σερί ήττα αφήνει σε επικίνδυνη θέση την Σαουθάμπτον, μόνο έναν βαθμό πάνω από την ζώνη υποβιβασμού.

Παρόλα αυτά, στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής των «Αγίων» φάνηκε περήφανος για τους παίχτες του καθώς «ήταν γενναίοι και δεν έκατσαν πίσω στην άμυνα να περιμένουν τον αντίπαλο».

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα που έδειχνε όλες της τις ιδιότητες σε κάθε λεπτό. Μερικές φορές αμυνόμασταν καλύτερα και είχαμε ευκαιρίες για νίκες μπάλας και τις πήραμε, αλλά όχι αρκετά, όχι τόσο άσχημα για να τους αφήσουμε να αγωνίζονται όπως την περασμένη σεζόν όπου είχαμε στιγμές να τους πληγώσουμε και πήραμε τον βαθμό εδώ», είπε ο Αυστριακός τεχνικός.

«Το ερώτημα αυτή τη σεζόν ήταν αν είναι πολύ καλύτεροι από τους υπόλοιπους ή αν δεν είμαστε στο επίπεδο. Δεν είναι τίποτα εκπληκτικό γιατί απλά έχουν την ποιότητα να το κάνουν αυτό», πρόσθεσε.

«Όταν χάνεις ένα παιχνίδι εδώ, είναι καλύτερο να χάνεις με αυτόν τον τρόπο, όταν προσπαθείς κάτι και προσπαθείς να είσαι γενναίος παρά να καθίσεις βαθιά, κάτι που κάναμε πριν εδώ και χάναμε. Δεν είναι ποτέ ωραίο, αλλά στο τέλος μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα από το παιχνίδι όταν παίξαμε όπως κάναμε», δήλωσε στο τέλος.

Την επόμενη αγωνιστική, η Σαουθάμπτον θα αναμετρηθεί με την Γουέστ Χαμ εντός έδρας, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι που θα κληθούν να βγάλουν αντίδραση και να σπάσουν το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!