Δεν αποκλείει μια μεταγραφή σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ο Ντε Μπρόινε

Ο Βέλγος σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, βλέπει πιθανή μια «μετακόμισή» του στην Σαουδική Αραβία, μετά το τέλος της θητείας του στην Premier League.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, δήλωσε ότι θα σκεφτόταν θετικά να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, μόλις κλείσει το κεφάλαιο του στην Premier League.

Ο Βέλγος διεθνής μίλησε σε κανάλι στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο VTM, όπου συζήτησε για τα μελλοντικά του σχέδια μετά το EURO 2024 αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ντε Μπρόινε δήλωσε στον δημοσιογράφο:

«Για την Μισέλ (τη σύζυγό του), μια εξωτική περιπέτεια είναι εντάξει. Αυτές είναι, επίσης, συζητήσεις που κάνουμε όλο και περισσότερο ως οικογένεια. Έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου, οπότε πρέπει να σκεφτώ τι μπορεί να συμβεί. Ο μεγάλος μου γιος είναι τώρα οκτώ ετών και δεν ξέρει τίποτα άλλο εκτός από την Αγγλία. Ρωτάει επίσης πόσο καιρό θα παίζω για τη Σίτι. Μόλις έρθει η στιγμή, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο».

Ντε Μπρόινε

Σε μια μετακόμισή του στη Σαουδική Αραβία, ο 33χρονος Ντε Μπρόινε πρόσθεσε:

«Στην ηλικία μου πρέπει να είσαι ανοιχτός σε όλα. Μιλάτε για απίστευτα χρηματικά ποσά που μπορεί να έρθουν προς το τέλος της καριέρας μου. Μερικές φορές πρέπει να το σκεφτείς αυτό. Αν παίξω εκεί για δύο χρόνια, θα μπορέσω να κερδίσω ένα απίστευτο χρηματικό ποσό. Πριν από αυτό έπρεπε να παίξω ποδόσφαιρο για 15 χρόνια και μπορεί να μην φτάσω ποτέ αυτό το ποσό. Τότε πρέπει να σκεφτείς τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό στη συνέχεια. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να το σκεφτώ ακόμα».


Διαβάστε επίσης: Η Μάντσεστερ Σίτι κινείται δικαστικώς εναντίον της Premier League!