Δυσάρεστα νέα για τη Μπρίστολ Σίτι – Πρόωρο τέλος στην καριέρα του Νέιθαν Μπέικερ

Η Μπρίστολ Σίτι γνωστοποίησε το πρόωρο τέλος στην καριέρα του 31χρονου Νέιθαν Μπέικερ, λόγω εγκεφαλικού τραύματος.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπρίστολ Σίτι, Νέιθαν Μπέικερ, δυστυχώς καλείται να μη συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Τα δυσάρεστα γνωστοποίησε ο σύλλογος μέσω σόσιαλ μίντια.

Το Νοέμβρη του 2021 ο Μπέικερ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι στην αναμέτρηση εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, παραμένοντας στο νοσοκομείο για 24 ώρες. «Είναι θλιβερό για εμένα το γεγονός ότι δε θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Θα μου λείψουν τόσα πολλά, όπως οι συμπαίκτες μου, οι φιλίες, τα πολύ σκληρά τάκλιν. Αλλά πρέπει να σκεφτώ πρώτα απ’ όλα την υγεία και την οικογένειά μου», δήλωσε ο άτυχος στόπερ.

Αγωνιζόταν στην Άστον Βίλα έως το 2015, από την οποία τον απέκτησε η Μπρίστολ, έναντι του ποσού των 3,5 εκατομμυρίων λιρών. Αναλυτικά η δημοσίευση του συλλόγου:

«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε το τέλος της καριέρας του αμυντικού Νέιθαν Μπέικερ ως ιατρικής απόφασης. Ο 31χρονος αποχωρεί από το ποδόσφαιρο, λόγω του τραυματισμού στο κεφάλι στις 28 Νοεμβρίου στον αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Μπέικερ δέχθηκε ιατρική περίθαλψη στο νοσοκομείο για 24 ώρες αμέσως μετά το συμβάν, ενώ έκτοτε πραγματοποιεί τακτικά ιατρικά τεστ. Ωστόσο, οι γιατροί τόνισαν στον ίδιο ότι το ενδεχόμενο συνέχισης της καριέρας τον θέτει σε σοβαρότατο κίνδυνο. Είναι καλά προς το παρόν, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο νευρολογικό πρόβλημα. Όμως τα νευρο-ψυχολογικά τεστ θα συνεχιστούν και στο μέλλον».

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!