Μπρίστολ Σίτι: Έκλεισε τον Ρόμπερτ Ντίκι

Η Μπρίστολ Σίτι ανακοίνωσε την πρώτη καλοκαιρινή της μεταγραφή, κλείνοντας τον Ρόμπερτ Ντίκι από την ΚΠΡ για τρία χρόνια.

Κάτοικος Μπρίστολ έγινε και επίσημα ο Ρόμπερτ Ντίκι, ολοκληρώνοντας την μεταγραφή του από την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς. Σήμερα το πρωί, ο παίχτης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Εκεί, πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αλλά και έκλεισαν οι τελευταίες λεπτομέρειες του «deal».

Ο αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τους «Ρόμπινς». Μάλιστα, στην συμφωνία υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης για ακόμα δώδεκα μήνες. Ο σύλλογος δεν έχει αποκαλύψει το ποσό που δώθηκε για την απόκτησή του. Πάντως, το Transfermarkt κοστολογεί τον παίκτη γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

«Μόλις η Μπρίστολ έδειξε ενδιαφέρον, ήμουν πρόθυμος να έρθω. Έχοντας μιλήσει με διάφορους ανθρώπους εδώ, ο σύλλογος έχει δείξει πραγματική φιλοδοξία για τη σεζόν που έρχεται», είπε ο Άγγλος. «Έριξα μια σύντομη ματιά στην ομάδα. Υπάρχει ένας πολύ καλός συνδυασμός νέων καθώς και έμπειρων παικτών και με την εμπειρία του Πρωταθλήματος που έχω, νιώθω ότι μπορώ πραγματικά να ενισχύσω την ομάδα», συμπλήρωσε.

Ο 27χρονος έχει μεγάλη εμπειρία από τα γήπεδα της Τσάμπιονσιπ. Συνολικά, μετράει πάνω από 340 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Πάνω από τις μισές είναι με την ΚΠΡ, με την οποία έχει αγωνιστεί 129 φορές την τελευταία τριετία.