Είπε «όχι» στους Άραβες ο Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα θα παραμείνει στη Φούλαμ αφού είπε «όχι» σε πρόταση σαράντα εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Αχλί.

Στη Φούλαμ θα παραμείνει ο Μάρκο Σίλβα ο οποίος «έριξε άκυρο» σε μεγάλη πρόταση της Αλ Αχλί από τη Σαουδική Αραβία. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Πορτογάλος τεχνικός είπε «όχι» σε προσφορά σαράντα εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια.

Αυτή είναι η δεύτερη πρόταση της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία που απορρίπτει ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, δείχνοντας έτσι την αφοσίωσή του στους «κότατζερς».

Την ίδια ώρα η ομάδα του Λονδίνου έκλεισε τον Ραούλ Χιμένεθ από τη Γουλβς. Οι «κότατζερς» έβγαλαν από τα ταμεία του πεντέμισι εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσουν. Αυτός μάλιστα θα είναι και ο αντικαταστάτης του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος πιέζει να φύγει για την Αλ – Αχλί.

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση τόσο του Μπασέι όσο και του Σαλισού. Για τον τελευταίο μάλιστα οι συζητήσεις είναι σε καλό στάδιο, αφού βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει κάνει πρόταση 15 εκατομμυρίων λιρών στη Σάουθαμπτον και είναι αρκετά αισιόδοξη πως το deal θα έρθει.