«Έκλεισε» επικεφαλής σκάουτινγκ η Τσέλσι!

Η Τσέλσι έφτασε σε τελική συμφωνία με τη Σαουθάμπτον για την πρόσληψη του Τζο Σίλντς, όπως αποκάλυψε ο Ράλφ Χάσενχουτλ.

Η Τσέλσι ψάχνεται έντονα το τελευταίο διάστημα για ενίσχυση σε σημαντικές θέσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Προτεραιότητα αποτελούσαν οι θέσεις του τεχνικού διευθυντή και του επικεφαλής σκάουτινγκ, με τους «Μπλε» να βρήκαν τον εκλεκτό για τη δεύτερη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα και με πληροφορίες του Fabrizio Romano, η Τσέλσι συμφώνησε με τη Σαουθάμπτον για τον Τζο Σίλντς.

Ο Σίλντς προσλήφθηκε από τους «Αγίους» μόλις τον Ιούλιο, ωστόσο ήταν δύσκολο να απορρίψει την πρόταση των «Μπλε». Η αποχώρηση του από τον αγγλικό Νότο επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά δια στόματος Χάσενχουτλ, ο οποίος δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα για αυτή την αποχώρηση. «Ήρθε το καλοκαίρι και φεύγει τον Οκτώβριο, σίγουρα δεν είναι η ιδανική κατάσταση για εμάς.

Δεν ξέρω τι σκέφτεται. Η Σαουθάμπτον είναι ένα πρότζεκτ μακράς διάρκειας και όποιος θέλει να φεύγει από εδώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει τους λόγους του. Δεν είναι μεγάλη απώλεια για το σύλλογο, η επιρροή που πρόλαβε να ασκήσει ο Τζο στο κλάμπ δεν ήταν μεγάλη. Δεν θα πέσουμε σε κατάθλιψη. Σχεδόν όλες οι μεταγραφές μας είχαν ήδη ολοκληρωθεί πριν έρθει.

Δεν ήταν αυτός ο οποίος έκλεισε τη συμφωνία με τον Lavia. Το προτιμότερο για εμάς είναι να έχουμε ανθρώπους εδώ που θα μείνουν για μεγάλο διάστημα, αλλά αν δεν θέλει να είναι εδώ είναι καλύτερο να φύγει. Δεν με επηρεάζει καθόλου αυτή η αποχώρηση, δεν αποτελεί περισπασμό. Δεν έχουμε πολύ επαφή το τελευταίο διάστημα, η μεταγραφική περίοδος έχει τελειώσει και δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τον Ιανουάριο».

Ακολούθησε μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!